Ezen a héten a heti trendben kivételesen nem egy személyt vagy egy eseményt, hanem tényleg egy trendet nézünk meg közelebbről, vagyis hat példán keresztül. Amit alább fog látni, az néhány briliáns példa arra, hogy milyen dögös tud lenni egy nő piros-vörös-bordó bőrből készült ruhában. De persze szavazás most is lesz, figyelmesen nézegessen, mert legalul megmondhatja a véleményét: kinek áll a legjobban?

Selena Gomez

Children first, azaz A gyerekek az elsők ennek a januári UNICEF-eseménynek a szlogenje szerint. Viszont ha jól látjuk, a gyerekek után rögtön a dögös öltözködés a második, legalábbis Selena Gomez szerint, aki nem hajlandó magát a jótékonykodás kedvéért se elcsúnyítani. Viszont dekoltázsára szerényen csak némi fodorral és egy hanyagul kissé felhúzatlanul hagyott cipzárral hívja fel a figyelmet, sminket alig visel, és szoknyáján is alig van kivágás! Nézze meg jobban a fotóösszeállításban a képre kattintva!

Lara Stone

Ha valaki nem akar feltűnően öltözködni, akkor az ne vegyen fel piros bőrt. De azért a piros bőrbe öltözöttek között is feltűnő Lara Stone-nak ez a fenti szerelése, amit egy olyan buliba vett fel, ahova kötelező volt ebben a színben felöltözni, szóval nem csoda, hogy mindent megtett azért, hogy sikerüljön a többieken túltenni. Lakkos, fényes, szexi, rengeteg a cipzár, és a fenti képrészletről sejteni lehet csak, de ez egy kezeslábas! Természetesen a cipzárt ő se húzta fel állig.

Rita Ora

Rita Ora ruhája nagyon jó példa arra, hogy egy kicsit rendhagyó szín- és anyagkombináció mennyire izgalmassá tud tenni egy egyébként semmikülönös fazont. Ez a ruha, ha bármi másból lenne, klasszikusan nőies és egyben kissé uncsi lenne, na de így! Főleg nem uncsi Ora hirtelenszőke hajával megkoronázva, ami sehogy se tud kibékülni se a sötétbarna szemekkel, se a sötét és dús szemöldökkel.

Shanina Shaik

Lara Stone után most megint egy modell következik, Shanina Shaik. Ő a második példánk arra, hogy ebből az anyagból egy pofonegyszerű(nek tűnő) fazon is mennyire hatásos tud lenni. Ez most egy nyakbaakasztós miniruha, homokórásra bevett derékkal és egy kissé váratlan sliccel a dekoltázs számára. Rita Ora is a ruha színéhez rúzsozott, Shanina Shaik szintén.

Jessica Alba

Jessica Alba szintén nem arról híres, hogy különösebben vadulna, amikor öltözködésről van szó, de persze azt se engedheti meg magának, hogy unalmas vagy antiszexi legyen, ha a tévében szerepel. Úgyhogy ő is vörös-bordó bőrben ment el Jimmy Fallon tévéműsorába, megintcsak egy teljesen formakövető fazonban, ami azért persze nem hagyta a nézőket dekoltázs nélkül.

Christina Milian

Ki nézett ki a legjobban a bőrében?

Christian Milianra talán van még, aki emlékszik, leghíresebb számai bő 10 évvel ezelőtt jelentek meg, ezért a mostani (amerikai) fiatalok inkább a reality-jei miatt tudják, hogy kicsoda, mert benne volt a The Voice-ban és a Dancing With the Starsban is. Most az izgalmakban bővelkedő New York-i divathéten fotózták le őt az egyik bemutató után.

Milian elég egyértelműen a '90-es évek divatjában feszített az aznap esti bulin, egyrészt hasat villantott a félig levágott aljú dzsekiből, másrészt nyakra feszülős nyaklánca volt, harmadrészt az egyik Björk-klipből leste el, hogy milyen frizurát csináljon magának. És persze a piros bőrdzsekihez ugyanilyen színű és anyagú nadrág is volt, a dzseki alatt pici, bolyhos, rózsaszín felső.

Na, ki a legjobb a hat közül? Szavazzon egyet most, ha még nem tette meg!