A mai lapok vegyes válogatottja egy igazi dráma. Van benne sírás és nevetés is. Kezdjük a Bors címlapsztorijával.

  • Élő adásban káromkodott Friderikusz - a lendületes felütést a 2. és 3. oldalon részletezik, aminek a lényege annyi, hogy a Music Fm reggeli műsorába beugró tévésnek még bekapcsolt mikrofonnál sikerült a Bochkor Gáborral folytatott játékos adok-kapokját egy "Hát de geci vagy!"-gyal lezárnia. Ennyi. Aztán a végén még közösen kértek bocsánatot. (Bors)
  • Rékasi Károly elárulta a Borsnak, hogy a Barátok közt után havi 43 ezer forint táppénzt kap. Eddig a kijelentésig onnan jutottunk el, hogy az egészségi állapota felől tájékoztatott. Folyamatos kontroll és infúziós kezelés alatt áll. Van, hogy bent kell aludnia a kórházban. Rájött, hogy nem szabad siettetni a gyógyulást. Arra is felkészült, ha végleg felépül, akkor magasabb talpú cipőt kell hordania, hogy egyik lába rövidülését korrigálja. Most két mankóval közlekedik, így viszont nem lehet sem színpadon, sem tévében játszani, így szinkronmunkákkal egészíti ki a 43 ezer forintos táppénzét.
  • Nacsa Olivér és Németh Kristóf színházat alapít. Fix helyük még nincs, sőt a társulat neve sincs meg, de produkciók már vannak. (Bors)
  • Józsa Imre a 15. Vidor Fesztiválon életműdíjat kapott. Az elismerésről szóló hírt a Blikk a művész betegségével fűszerezve hozza le. Reméli, hogy nem ez lesz az utolsó díj az életében. Hisz a gyógyulásában, mert egy korábbi súlyos autóbalesetből is felépült. (Blikk)