• Rékasi Károly újra rendszeresen szinkronizál, mert alig 35 ezer forint táppénz jár csak a színésznek – számolt be a 2015 nyarán súlyos motorbalesetet szenvedett színészről a Blikk. Szörnyű időszak áll Rékasi mögött: a Barátok közt egykori sztárja és a József Attila Színház színésze még mindig nem állhat színpadra műtéte után, ezért újra az orgánumával kezdett pénzt keresni. A Blikk meglátogatta az egyik budapesti szinkronstúdióban, ahol éppen az egyik filmcsatorna felkérésére világsztárokról szóló hírekhez adta hangját. A látogatáskor éppen Tom Cruise-t szinkronizálta.
  • A Bors számolt be arról, hogy Demjén Ferenc után az operettsztár Homonay Zsolt is megsértődött a Sztárban sztár zsűrijének viccelődésén. Az énekes imádta a műsort, de nem esett jól neki, hogy a zsűri a volt felesége, Polyák Lilla produkciója után a tönkrement házasságával zrikálta.

    Vannak dolgok, amik a másik embernek rosszulesnek, nem gondolom, hogy ebben a műsorban ennek helye lenne. Én hasonló helyzetben ilyet nem tennék

Demjént később megkövette Hajós András és Majka, kíváncsian várjuk a fejleményeket, hogy Homonnay Zsolttól vajon elnézést kérnek-e.