Seamus Finnigan a Griffandale csapatát erősítette a Harry Potter könyvekben, a filmben pedig az ő szerepét játszotta Devon Murray, aki hétfőn, összekötve az Egészséges Lélek Világnapjával

hosszadalmas tweet-folyamban vallotta be a világnak, hogy már több mint tíz éve komoly depresszióval küzd.

Posztjaiban a hasonló betegségben szenvedők felé is kifejezte együttérzését, továbbá azzal biztatta őket, hogy merjenek segítséget kérni. Bevallotta, hogy dacára annak, hogy ennyi idő elteltével még csak mostanában mert beszélni erről először, mégis sokkal jobban érzi magát azóta.

Hozzátette azt is, hogy idén már öngyilkos gondolatai is voltak, és ekkor jött rá, hogy erről igenis beszélni kell, és szüksége van a segítségre. Ugyanerre kéri azokat, akik még nem elég bátrak ehhez a lépéshez.

Posztjai alatt rengeteg együtt érző hozzászólást kapott, ez talán másoknak is erőt adhat. A Lelki Egészség Világnapja október 10-e, amelynek idei fő témája a lelki elsősegély, és a bajban lévő emberek támogatása volt. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Forrás: Mashable