Lindsay Lohan viharos szakításáról és a tettlegességig fajuló kapcsolatáról már írtunk korábban, most pedig egy teljes angol kisvárost haragított magára. A színésznő gyakorlatilag teljesen felszívódott, már napok óta nem lehet elérni semmilyen módon, pedig az angol Kettering lakóinak megígérte, hogy ő fogja beindítani ünnepélyesen az idei karácsonyi díszkivilágítást. 

A Bajos csajok színésznője idén nyáron a Twitteren kritizálta a Northamptonshire megyében található kisváros, Kettering lakóit, amiért a Brexit mellett döntöttek a népszavazáson. Ezután a város konzervatív országgyűlési képviselője,Philip Hollobone meghívta őt, hogy gyújtsa meg a november 24-én kezdődő kisvárosi ünnep fényeit, ám azóta a kommunikáció megszakadt, a város vezetői már hónapok óta nem tudják elérni Lohant. 

Lindsay Lohan.Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Azt nem lehet tudni, hogy a 22 éves orosz milliárdos exe elől tűnt el esetleg, vagy más okok miatt, mindenesetre az Instagramra és a Twitter oldalára is folyamatosan posztol. Ráadásul nemrég nyílt meg a görög üzlettársával létrehozott luxusklub, aminek megnyitójáról itt írtunk részletesen.  

Via Guardian