Az utolsó kép, ami az Agymenők szereplőiről eszünkbe jut, az nyilvánvalóan egy szado-mazo szexjelenet. Ezért is kifejezetten szemet gyönyörködtető látvány a bőrszerkóban, korbáccsal, ütlegelő pálcával (biztos van erre pontosabb szakszó is) és vastag nyakszorítóban feszítő Johnny Galecki és Kaley Cuoco. 

Azért nem kell megijedni, nem ment keresztül ekkora stílusváltáson sem a sorozat, sem a színészek, csupán a 10. évad legújabb epizódjának egyik jelenetéről van szó: Sheldon Cooper (Jim Parsons) rémálmot lát, amelyben

Leonard (Johnny Galecki) és Penny (Kaley Cuoco) merész szexjátékot űz egy sötét, pinceszerű helyiségben.

A színésznő a jelenet pillanatáról egy kiváló képet posztolt Instagramjára, amit így ön is megtekinthet. Készüljön fel, életre szóló élménynek néz elébe, pláne, ha tökéletesen tisztában van a szereplők személyiségével. 

Ha esetleg nem vette volna észre, érdemes egy pillantást vetni a Galecki mellkasán fityegő szemüvegre. Egyszerűen tökéletes! 

Ők ketten egyébként nagyon jó barátok, régen jártak is (2010-ben szakítottak), ezért nem esik nehezükre házaspárt alakítani a sorozatban. Johnny Galecki jelenlegi magánéleti helyzetéről nem sokat tudni, Kaley Cuoco azonban nyíltan büszkélkedik lovas fiújával

Forrás: People