Justin Bieber elég elfoglalt mostanában: a Purpose elnevezésű turnéjával járja Európát, ami elég fárasztó lehet számára. A múltkor már megírtuk, hogy egy kicsit hisztizett, valószínű, hogy az alacsony energiaszintjének köszönheti hirtelen hangulatváltozásait. Na, de hogy is töltődik fel egy ilyen sztár?

Állítólag lányokkal. A hétvégén Prágában járt, és egy online hirdetés bukkant fel ezzel egyidőben: szép lányok jelentkezését várták, akik szeretnének Justin Bieberrel együtt vacsorázni, bulikázni.

Fizetség nincs. Mi választjuk ki, hogy kik jönnek, aztán elmondjuk hova, és mikorra. Egy órán belül ott kell lenned, viselkedj jól, és beszélj jól angolul.

- írta a modellügynökség. Végül 4 lány lett a 8-ból, akikkel látták is Biebert. A szemtanúk azt mondják, a négyből csak három lány lépett le a buli után, egyikük Justin Bieberrel maradt. Valószínűleg regenerálódás céljából. Másnap jöhetett a magyarázkodás, végül a következőket írta valamelyik közösségimédia-oldalára:

Igen, köztük voltam. [...] Nem dolgozom escortként, és nem szexelek pénzért. Kérlek spóroljátok meg az időt magatoknak, és ne írogassatok ilyen ajánlatokat. Köszönöm!

via MTV UK