Lilu nem arról híres, hogy szívesen mutogatná a fenekét. Ezúttal is csak a Diéta és Fitnesz magazin kedvéért tett kivételt. A kérdéses testrészét megörökítő képet ő maga osztotta meg az instán, így a ritka pillanatnak most egy kicsit ön is a részese lehet. Íme:

Diéta és fitnesz magazin @mark_viszlay_photography #happyworking #funday

Lilu (@lilugram) által közzétett fénykép,

A teljesség jegyében itt van a címlapfotó is, ami alapján Lilu szeret új dolgokat kipróbálni. Hogy mire célzott, azt sajnos mi sem tudjuk, de a magazinból bizonyára minden kiderül.

Mint arról beszámoltunk, Palvin Barbara november 24-én, csütörtökön a Deák Ferenc utcai Intimissimi üzletben puszilgatta szerencsés rajongóit. Az irányába mutatott fokozott érdeklődés nem maradt hála nélkül. A modell ezzel a fotóval köszönte meg nekik a kitűntető figyelmet. 

Köszönöm mindenkinek aki eljött tegnap ** @intimissimiofficial thank you for coming to celebrate w us yesterday ( * @glamourhungary )

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,

Közben tovább dübörög Vajna Tímea fánkbisznisze. A sokoldalú üzletasszony ugyan kissé megkésve, de az Instagramon harangozta be boltjának fekete pénteki akcióját. 

DONUThing just enjoy! #blackfriday minden fánk és bagel 30%-al olcsóbb ma nálunk @mrfunk_budapest #donut **

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Horváth Éva ezzel párhuzamosan jégkirálynőként pózolt, méghozzá egy rikítóan fehér ruhában, amiben kis híján sikerült beleolvadnia a háttérbe.

A külföldi celebek jelentős része a Hálaadás napjáról posztolt. Nem volt kivétel Jennifer Lopez sem, aki az alább látható módon örült az ünnepi pulykának.

Me when I first saw the turkey!!

Jennifer Lopez (@jlo) által közzétett videó,

Sarah Michelle Gellar szintén a pulykára fókuszált. Egy korábbi képet osztott meg, amin férje, Freddie Prinze Jr. társaságában mosolyognak a tepsi fölött első közös hálaadásukon. 

Kate Beckinsale elég mókás kedvében volt. Exével, Michael Sheen színésszel, Lily nevű lányukkal, illetve barátnőjével, Sarah Silvermannel állt össze egy fotóra, a képaláírásban pedig megjegyezte, hogy mindannyian büszkék Michael-re, mert a péniszének pont olyan alakja van, mint egy kutyának. 

We are all so proud of Michael for having a penis shaped almost exactly like a dog

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) által közzétett fénykép,

Mára ennyi, viszlát!