A héten nálunk is bemutatják Jennifer Aniston új filmjét, a Hivatali Karácsonyt, ami a trailer alapján a Másnaposok céges bulis változata. A stáb a legújabb Entertainment címlapján szerepel, és a premier kapcsán Aniston egy régi karácsonyi sztorit is megosztott, egy hastáncosat. 

Amikor gyerek voltam, hastáncolnom kellett. Szentestén. Apukám oldaláról görög a család, szóval görög kislánynak öltöztettek karácsonykor, – miután órákat is vettem – és hastáncoltam. Semmi köze nem volt a karácsonyhoz, ez csak olyan 'alázzuk meg Jent karácsonykor' dolog volt.

Aniston egyébként a filmben egy keménynek tűnő cégelnököt alakít, aki nem igazán szeretné, ha bulit tartanának. Ez még nem spoiler, de lesz buli, sőt, gyakorlatilag leamortizálják az irodát.

Az első forgatási napon például Jennifer Aniston úgy érkezett meg, hogy nagyjából 350 ruhátlan statiszta vette körül, ugyanis egy jelenetben éppen meztelen fenekeket fénymásoltak.

Ők imádták. Elég sokkoló volt. 

Ráadásul a színésznő a zsúfolt helyekért sem rajong, úgyhogy a lengedező testrészeken túl ezzel is meg kellett küzdenie. 

Kezdjük ott, hogy nem szeretem a tömeget. A koncertekben sem vagyok valami jó. Ez kiskorom óta így van. 

– mondta Aniston az Entertainmentnek. 

(Eonline)