Ha Cersei Lannister színre lép, milliókat kaszál - legalábbis Lena Headey volt férje szerint ez így van. Peter Loughran, az ex, egy bírósági beadványban állítja ezt, melyben azt kéri, hogy minden, a gyermekelhelyezési ügyük kapcsán keletkezett ügyvédi perköltséget fizessen a színésznő, merthogy ő nem tudja. Headey viszont több, mint egy millió dollárt keres epizódonként a sorozattal, ez 300 millió forintnak megfelelő összeg.

Az HBO és a színésznő nem nyilatkozott az állítással kapcsolatban.

A Trónok Harca szereplői közül a hetedik és nyolcadik évad egyes részeiért a The Hollywood Reporter novemberi írása szerint Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) és Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) epizódonként 1,1 millió dollárt (=több, mint 300 millió forintot) tesz zsebre. Így az exférj nem lőhetett nagyon mellé.

Loughran amúgy most munkanélküli, de állítólag zenél és hajstylistként is dolgozott, állítása szerint Headey miatt hagyta ott ezeket, hogy utazzon vele, és figyeljen a gyerekükre.

Pénzügyi követelései csak azért vannak, hogy egyenrangú félként kezeljék a volt felesége és közte húzódó ügyben, ugyanis saját kútfőből nem teheti meg, hogy állja a költségeket. 

via E News