• A Blikk írta meg, hogy Mexikóban lett Playboy-nyuszi VV Dóri, vagyis Török Dóri. Az egykori villalakó a lapnak elmondta, hogy a legjobb barátnője ajánlotta be a fotózás szervezőinek, ami jó ötletnek bizonyult, mert láttak benne fantáziát. „Hivatalosan is mexikói Playboy-nyuszi lettem, de az itteni nyuszilánykodást össze sem lehet hasonlítani az otthonival. Csak itt a városban ötvenezren veszik a lapot, és még meg sem jelentem, az emberek felismernek az utcán, utánam kiabálnak, ajándékokat kapok, mint valami világsztár. Elmentünk megnézni a közeli látnivalókat, de szinte nem is láttam belőlük semmit, mert mindenki velem akart egy közös képet" – fejtette ki. Férfi olvasóink számára még egy jó hírrel tudunk szolgálni. Azzal, hogy VV Dóri újra szingli. Most olyan párt keres, aki exével ellentétben teljes mértékben támogatni tudja.
  • Szintén a Blikk számolt be arról, hogy Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri hiába dolgozik több hete a Rádió 1 reggeli műsorában, előző munkaadójukkal még mindig nem tudták lezárni a dolgaikat, a Class FM ugyanis nem fizette ki novemberi bérüket. „Nem indokolták meg, mert nem is lehet őket elérni. Háborús körülmények között dolgoztunk, rácsokkal, omló vakolat mellett, koszos függönyök között, linóleum, kosz, mocsok. Aki odajött, nem hitte el, hogy innen szól évi hárommilliárdos árbevétellel a rádió” – árulta el Sebestyén Balázs, aki arra is kitért, hogy szerinte új főnökük, Andy Vajna nem veszi zokon, hogy néha rajta is viccelődnek, mert jó a humora. Ha viszont beleszólnának a műsorszerkesztésbe, akkor biztos, hogy felállnának.
  • A Bors szerint Stohl András egy fiatal és szexi újságírónővel kavar, aki úgy alakítja a munkáját, hogy minél többet lehessen „hivatalból” a színésszel. „Már szeptember végén is sokatmondó volt az új profilképe. Egy fotót tett ki, melynek a szövege egyértelműen egy titkos kapcsolatra utal. Ráadásul a hölgy nemrég épp azon az estén járt a Vígszínházban, amikor Stohl is játszott, s ezt megosztotta ismerőseivel is. Kínosan ügyelnek arra, hogy ne derüljön ki a titkuk, de színházi körökben már sokan pusmognak róluk” – mondta el a lapnak egy közös ismerősük. 
  • Ugyancsak a Bors számolt be arról, hogy Nótár Mary eléggé kiborult, mert miután bejelentette, hogy elvesztette gyermekét, L. L. Junior nyilvánosan megvádolta, hogy soha nem is volt terhes. Erre csak rátett egy lapáttal, hogy volt menedzsere állítólag milliókkal rövidítette meg az énekesnőt, sőt utolsó találkozásukkor fogva tartotta és bántalmazta őt. „Az én kisbabám már egy hónapja nincs velem, csak most tudtam erőt venni magamon, hogy egy kép formájában tudassam a rajongókkal, mi történt. Azóta pszichiátriai segítségre van szükségem, hogy feldolgozzam a történteket, meg a rengeteg támadást, amit közben kapok a volt menedzsmentemtől, ahová L. L. Junior is tartozik” – nyilatkozta Nótár Mary.
  • Pachmann Péter, a Tények műsorvezetője közel húsz év után írásban kérte a TV2 vezetőségét, hogy gondolják át a munkabeosztását és a feladatait. A Borsnak most részletesebben is kifejtette, hogy miért döntött így: „Tavaly nagyon fájt, hogy a kislányom nélkülem élte át élete első karácsonyának pillanatait, mert én dolgoztam. Ahogyan az is fájt – noha az évek alatt megszoktam már, és sajnos ők is –, hogy nem voltam a családdal és a fiammal, amikor velük kellett volna lennem, mert dolgoztam. Hétvégente és ünnepnapokon is. Kilenc éve Mokkázom a Tények mellett. Alig maradt időm a szeretteimre. Hálás vagyok nekik, amiért ilyen türelmesek voltak, és megértették a helyzetet. Ezt a döntést értük, értünk hoztam meg."