Dwayne Johnson az Instagramján osztott meg egy képet, amin apukájával pózol boldogan egy hatalmas, masnival átkötött terepjáró előtt. A kocsit ő ajándékozta apjának, hadd örüljön, ami, a poszt mellé írt történet alapján eléggé rá is fér. 

A sztori szerint Johnson apukája 13 éves volt, amikor elvesztette édesapját, ami után anyukája kénytelen volt összejönni egy másik férfival. A férfi azonban nem volt annyira szimpatikus, amennyire lehetett volna, ez megmutatkozott többek között abban is, hogy egyik karácsony este

részegen belepisilt a felszolgált pulykába. 

Erre idősb Szikla úgy reagált (emlékeztetjük, csak 13 éves volt!), hogy fogott egy ásót, amivel egy vonalat húzott a hóba, majd közölte az emberrel, hogy ha ezen átlép, meg fogja ölni. 

Persze ő nyilván nem fogadott szót a gyereknek, aminek ájulás lett a vége (ne kérdezze, hogy történt, a részletek itt kicsit homályosak). Ekkor kijöttek a rendőrök, akik mondták anyukának, hogy ha ez az ember magához tér, tuti, hogy meg fogja gyilkolni a gyereket, szóval valamelyiküknek mennie kell. 

Dwayne Johnson nagymamája pedig a részeges úr mellett döntött, és közölte a saját fiával, hogy haladjon el örökre. 

Onnantól kezdve Johnson édesapja hajléktalanként tengődött, de szerencsére megszületett a fia, aki nem igazán szereti így látni az apját. 

Vettem neki egy házat, meg autókat, amiket vezethet, sőt, igazából mindent megadok neki, amire csak szüksége lehet. De persze ő semmit sem kérne magától. Amiket viszont ő adott nekem, azokért mindig hálás leszek.

- írja Johnson.

Ő volt, aki fenékbe billentett, ha nem edzettem elég keményen, sőt, mindig azt mondta, hogy ha hánynom kell, inkább menjek ki; ha sírnom kell, akkor meg fussak haza anyámhoz. Akkor még utáltam ezt, de most nagyon hálás vagyok érte. Embert faragott belőlem. Anélkül, hogy lepisilte volna a pulykámat. 

Így mond köszönetet az apjának egy igazi Szikla.