Jó napot kívánok, február 4-e van, szombat. Azon felül, hogy ma kezdődik a Pécsi Csokoládé Karnevál (MTI), nem sok jót mondhatok. Az  Időkép szerint ma lesz minden, mint a búcsúban: itt-ott borongós, ködös idő, máshol kisüt a nap; van, ahol fog esni valami, egyebütt meg nem. Térjünk inkább rá a napilapok tartalmára, azokról legalább tudjuk, hányadán állunk velünk. 

A Blikk írja, hogy Hajdú Péter teste nem menekülhet az intenzív edzésterv elől, amelynek aktuális célja mínusz három kiló. "A karatét ugyan most szüneteltetem, de elkezdtem edzőterembe járni, heti kétszer focizom, és sokat síeltem az elmúlt hetekben, tavasszal is megyek még k­étszer" - segített tisztázni a helyzetet Hajdú, aki érdeklődést tapasztalt a nők részéről, ajánlatok formájában. Íme, az átalakulás alatt álló test: tavaly 15 kilót fogyott, aztán visszajött hét, most hármat szeretne leadni.

#ujradietazom #edzes #sportosnap

Posted by Hajdú Péter on Saturday, 28 January 2017

Ugyancsak a Blikkből tudjuk, hogy Pásztor Anna zenész, és gyermekei apja, Galotti Balázs kapcsolata annyira nyitott, hogy még ajtó sincs rajta. Huszonhat éve jöttek össze, de sokszor voltak külön. Minderről a Hálószobatitkok című műsorban beszéltek, főleg Pásztor, így.

"Ha összejött egy lánnyal, akkor az elején közölte, hogy nekem van Anna, a szerelmem, aki majd ki fog jönni, és együtt leszünk. Ha így is vállalod a kapcsolatot, akkor jöhetsz, ha nem, ő elsőbbséget élvez. [...] Ismertük egymás partnereit is. Például akivel Balázs hosszú távon együtt volt, Móni, vele én is nagyon jóban voltam. Nekem pedig volt egy Ellen nevű barátom, akivel ők együtt is zenéltek. [...] Ugyanolyan szabadon élünk most is. A gyerekkel nem változott meg semmi, és nincs vége az ember életének. Lazán fogjuk fel az életet, nincs az, hogy a hülyeségnek meg a kalandozásnak vége, az egész élet egy hatalmas játék. Haverok vagyunk és még szerelmesek is. A gyerekek pedig csak bónuszok, nincs olyan, hogy most akkor megkomolyodunk, és spártai szigor van."

A Bors ma egy Reviczky Gábor-interjúval jelentkezett, amelyben sokkal több az érdekes részlet, mint elsőre feltételezhetnék. Kiderül például, hogy azért hagyta ott a Nemzeti Színházat, mert elment valakihez, "aki félóráig volt a klinikai halál állapotában, és a látás képességét kapta onnan visszajőve. Belelát az emberbe. Rám nézett, és azt mondta: magának volt két infarktusa".  A diagnózist utóbb egy orvos is alátámasztotta, úgyhogy ezentúl kerüli a stresszhelyzeteket. Ugyanakkor azt mondja, "a látó nem ezotéria, az ezoterikus dolgokban nem hiszek, mint például a jósok, kártyavetők". Tessék ezen kiigazodni.