Jamie Lynn Spears kislánya, Maddie Aldridge állapota kritikus, mégis stabil azóta, hogy február 6-án quad-balesetet szenvedett. Az első információk szerint apjával, Casey Aldridge-dzsel vett részt egy vadászexpedíción Lousiniában, és Spears jelen sem volt az esetnél, útközben azonban kiderült, hogy a baleset a családi birtokon történt, az anya és a mostohaapa, Jamie Watson szeme láttára. Ők azt mondják, a kislány egyik pillanatról a másikra

elvesztette az irányítást a quad fölött, és egy közeli tóba zuhant.

A rendőrség utólag megállapította, hogy alighanem egy vízelvezető árkot próbált meg kikerülni, de túlkorrigált, ezért a jármű pont a tóba esett, ő pedig elmerült. 

Noha mindketten azonnal a segítségére siettek, mégsem sikerült a becsatolt övtől és a biztonsági hálótól időben megszabadítaniuk Maddie-t, aki addigra már jó pár perce folyamatosan a víz alatt volt. A kiérkező mentők végül kimenetették, majd helikopterrel egy New Orleans-i kórházba szállították. 

A kezelőorvos, dr. Bruce Henderson azt mondja, ha valaki több mint három percig nem kap levegőt, az visszafordíthatatlan agykárosodást eredeményezhet. Ezt megelőzendő a kislányt terápiás céllal hipotermikus állapotban tartják, mert a hideg testhőmérséklet lelassítja az agykárosodás folyamatát. Az orvos azt mondja, Maddie állapota kritikus, de stabil. 

Ez azt jelenti, hogy súlyos, de nem romlik. Ugyanakkor ha beverte a fejét, egyéb problémák, így az agyrázkódás lehetősége is felmerül. 

Jamie Lynn édesapja megköszönte az emberek támogatását, Britney Spears pedig a Twitterén kér mindenkit, hogy imádkozzanak Maddie-ért, miközben jelenleg ő maga a 25 éves húga lelkét ápolja.

Forrás: Hollywood LifePage Six