Ma reggeli hírösszefoglalónkat a végre süt a Nap szellemében készítjük, fogadja szeretettel! 

  • Bódi Sylvi épp Balin forgatja a Viasat3 Exek az édenben című valóságshowját, állítja a Blikk. Nem kell aggodalmaskodni, nem szerepel benne, egyszerűen csak vezeti a műsort, amelynek fő mondanivalója, hogy három lány és három fiatalember találkozik a helyszínen, ahol elvannak, mint a befőtt. Egészen addig a pillanatig kiválóan szórakoznak, amíg valamelyikük exe meg nem jelenik, és - ahogy a lap fogalmaz - fel nem kavarja az eseményeket.

 

  • A Bors hívta fel a figyelmünket arra, hogy Kovács Kovi István fakultatív pornóutakat készül szervezni turistáknak, akik igényt tartanak olyan ingerekre, amelyek biztosítják számukra az élőben megtekintett pornóélményt. Az alapötletet a hanyatló felnőttfilm-ipar adta, és egy utazási irodával együtt tervezik megvalósítani. Ez a gyakorlatban úgy festene, hogy az iroda programkínálatából a mezőkövesdi főtemplom meglátogatása mellett akár az élő pornónézést is választhatjuk, vagyis adott helyszínen megtekintünk egy másfél-kétórás forgatást. Nyúlkálni nem szabad, a végén pedig haza kell menni. 

 

  • A Blikk szomorúan tudatja, hogy Szulák Andreát nem hívta meg senki a hétvégi Rapülők-koncertre. Ezt a lap azért nehezményezi, mert az énekesnő joggal köthető a zenekarhoz, lévén, 1992-ben közreműködött az Átmeneti csók című dalukban. Szulák ugyanakkor megnyugtatott mindenkit, hogy nincs megsértődve, gratulál a fantasztikus előadáshoz, amelyen úgysem tudott volna ott lenni, mert dolgozott pénteken.