Itt egy kis válogatás arról, hogy milyen az, amikor egy színésznél, egy énekesnél vagy hercegnél beüt az ereszd el a hajam, és önfeledten, lelazulva szórakozik, vagy épp egy szerep kedvéért viccesen riszálja magát.

 Vilmos herceg tudja mi fán terem a bulizás. Kate Middleton nem is örült neki, hogy férjéből kijött a vadállat. De van egy korábbi felvétel, amin a herceg egész jól elrötyög magában. Kivételesen nem egy sztriptíz bárban.

via GIPHY

Itt van Alfonso Ribeiro, azaz a Kaliforniába jöttem című sorozatból ismert Carlton Banks. Neki köszönhető az alábbi tánc, ami annyira ikonikus lett, hogy a sorozat után 20 évvel is a köztudatban maradt. Lehet, a színésznek fárasztó, hogy mindig ezeket a mozdulatokat kérik tőle, de a 2016-os Dancing With The Stars című műsorban előadta és hibátlan pontszámot ért el vele. 

Itt van Lorde, aki nagyon bele tud feledkezni a saját zenéjébe.

via GIPHY

 DiCaprio a partycsászár

Az egy dolog, hogy a Titanicban megpörgette Rose-t, de mekkora táncot nyomott A Wall Street farkasában, te jó ég!

via GIPHY

De még ezt is felülmúlja az, amit a Coachellán alkotott. Igaz, csak háttal látszik, de őt lehet látni, amint beizzítja a bulirakétát.

via GIPHY

El tudja képzelni, amint Paul McCartney táncol? Ha egy szerényen toporgó, kicsit kilengő zenészt lát maga előtt, akkor nyert.

Persze a legnagyobb partygép Taylor Swift. Akit az sem izgat, ha épp levidezzák, miközben nagy átéléssel bugizik.