Ariel Winter nem szeret eltűnni a nyilvánosság elől, és ha egy percig meg is teszi, egy Instagram-poszt feltöltésével gyorsan helyreáll a világ rendje. Nemrégiben azt firtattuk, hogy vajon mi lesz a következő, amivel elő fog rukkolni, és erre nem is kellett túl sokat várnunk.

Legutóbb Kínában járt, ahova magával cipelte aktuális pasiját, Levi Meadent és néhány jó cimboráját. A fotók arra utalnak, hogy pazarul szórakoztak az ott töltött két hét alatt: csoportosultak a Kínai nagy fal mellett, étkeztek Shanghaiban és szivaroztak egy bárban, általában közepesen visszafogottan. De persze olyan szerencse is érte őket, hogy egy tűzijáték árnyékában csókolóztak önfeledten. Ez volt a búcsú pillanata. 

De mindez még semmi ahhoz képest, ahogy a színésznő visszatért Los Angelesbe. 

Feltöltött ugyanis egy fotót, amelyen egy "Best Bitches" feliratú farmerkabátot lebegtet maga előtt, kínosan ügyelve rá, hogy ne takarja el a feneket, amiben oly sok munka van már, és ami lassan amúgy is a védjegyévé válik, elvégre senkinek nincs olyan feneke, ami saját magán kívül egyúttal Ariel Winterre is rá lenne nőve. Szóval ebben egyértelműen különlegesnek és egyedülállónak tekinthető. A kép aláírása kifejező: "a fenék visszatért Kaliforniába". 

The booty's back in Cali☀️

ARIEL WINTER (@arielwinter) által megosztott bejegyzés,

Hazatérését követően tehát ismét belevetette magát a jól megszokott magamutogatásba, amit könnyedén sikerült összeegyeztetnie a Hupikék törpikék: Az elveszett falu című animációs film premierjével is. (Ebben egyébként Modern családos kolléganője, Sofía Vergara is szinkronizál). Galériánkban megtekintheti, hogy festett a helyszínen, de ha megnézte, maradjon még, szeretnénk ugyanis vélemény-nyilvánításra buzdítani önt. 

És akkor most jöjjön, amire úgy várunk! 

Örül, hogy Ariel Winter nem szégyenlős?