Sajnos videós bizonyíték nincs az esetről (bár szívesen megnéztük volna), de a Page Six azt állítja, hogy néhány híres modell nem igazán van tisztában a színházi etikett szabályaival. Hogy ne információ néküli kijelentéseket pufogtassunk, eláruljuk, kikről van szó, és azt is, hogy mit műveltek. 

Cara Delevingne barátnőivel, Coco Rochával és Helena Christensennel (meg még egy egész modellrajjal együtt) elvonult a Richard Rodgers Theatre-be, hogy megtekintsék a Hamilton című musicalt. Már a bejáratnál szóltak nekik az őrök, hogy nem igazán kéne fotózni a színház területén, de hogy még mit nem szabad, azt sajnos nem pontosították. 

Piálni viszont fogunk, de amúgy is azt csinálunk, amit akarunk, mivel az egész színházat kibéreltük. 

- mondta egyikük a három, fent említett nő közül, hogy ki, azt sajnos egyelőre rejtély övezi. De nem állt meg itt, nehogy azt higgye, sőt.

Tequilára van szükségünk, hogy fenn bírjunk maradni.

- közölte fennhangon. Itt azonban adódik a kérdés, hogy ha akkora kínokat élnek át egy színházi előadás közben, hogy csak alkoholmámorban fetrengve tudják elviselni, akkor mégis minek mentek el? Ezt mostanában aligha fogjuk megtudni.

Forrás: Page Six