Julian Assange, a WikiLeaks alapítója egy ideje Ecuador londoni nagykövetségén kapott menedéket, ahol Pamela Anderson időről időre feltűnik. Legutóbb például április 3-án, feltűnően csinosan. Azt, hogy ebből mennyire von le messzemenő következtetéseket, önre bízzuk.

Az viszont tény, hogy a volt modell 2014-ben még állatjogi ügyekben kérte ki Julian Assange tanácsát, a jó viszony pedig azóta is tart. Anderson legutóbb kvázi szerelmet is vallott a WikiLeaks alapítójának, akit nem csak intelligensnek, érdekesnek és jól informáltnak, de meglehetősen szexinek is tart.

Pamela Anderson szerint az meg meglehetősen nevetséges, hogy a svédek pont Assange-ot vádolják nemi erőszakkal, aki miatt ez a föld egy sokkal biztonságosabb hely lett.

Mint ismert, Assange hackerként és újságíróként is dolgozik, weboldalán számos titkosított kormányzati anyagot hozott nyilvánosságra, amivel alaposan megkavarta a világpolitikát – a dél-amerikai ország politikai menedékjogot nyújtott neki, ugyanis az Interpol is körözte, ezért lakik négy éve a londoni nagykövetségen.