A Blikk fura piros foltokat vett észre Vastag Csaba nyakán a Nagy Duett múlt vasárnapi adása alatt. Az újság megkereste az énekest, aki elárulta, hogy bárányhimlős. 

A kéthetes lappangási idővel rendelkező betegség nagyon súlyos, cseppfertőzéssel vagy érintkezéssel terjedő kór, ráadásul a közhiedelemmel ellentétben az sem ad százszázalékos védelmet, ha valaki gyerekkorában túlesett rajta. 

A gyenge immunrendszer miatt másodszor is lehet valaki bárányhimlős, Vastag is ennek az áldozata. Az énekes az utóbbi időben túlhajtotta magát, így szervezete csak részben tudta felvenni a harcot a betegséggel. Csaba több orvossal is egyeztetett a próbák előtt, nehogy megfertőzzön bárkit is.

Körültekintően jártam el, több orvos tanácsát is kikértem. Sőt a többieket is megkérdeztem, hogy mindenki túl van-e ezen a betegségen, mert nem akartam senkit veszélyeztetni

– mesélte Vastag Csaba.

Azt is hozzátette, hogy már a betegség vége felé jár, és lassan meg fog gyógyulni.

A Best magazin mai számából derült ki, hogy Erdei Zsolt ökölvívó világbajnok újra apa lesz. Bár az Erdei család nem tervezte, mégis új taggal bővül a família. A Madár becenéven ismert sportoló felesége, Réka július végére várja második közös gyereküket. Az biztos, hogy fiú lesz. 

Az érkező kisöcsnek már a neve is megvan. A kismama elmondta az újságnak, hogy Vilmosnak szeretnék elnevezni a gyermeket, mert az kedvességet sugall, mosolyra derít, és nem is mindennapi.