A Playboy még az év elején buzdította olvasóit szavazásra, hogy döntsék el, ki volt az év legszebb playmate-je. Ezen az oldalon lehetett szavazni a szebbnél szebb lányokra, és végül Miss Május, azaz Brook Power nyerte meg a díjat. 

A 27 éves modell először 2016 májusában tűnt fel a magazin lapjain, ekkor lett ő a hónap playmate-je. Az Oahu szigetéről származó nő az 58. a sorban, aki a tavalyi győztes, az America's Next Top Model műsorban feltűnt Eugena Washingtontól veheti át a megtisztelő címet. És ő az első amerikai őslakos családból származó playmate a Playboy történetében. 

A magazin kreatív igazgatója, Chris Deacon büszkén jelentette be a hivatalos közleményben az idei győztest. Szerinte a fiatal lány a szabad szellem kivételes esszenciája: egyszerre menő, kreatív és magabiztos, és egyedi személyisége nem mindennapi szépséggel párosul. 

More #PMOY2017 @brookpower shot by @davidbellemere at the link in our bio. ***

Playboy (@playboy) által megosztott bejegyzés,

A modellnek egyébként néhány hónapja, tavaly novemberben született meg első gyermeke, Ozzie (a szintén modell barátjától, Zac Taylortól). A playmate a lapnak azt mondta, hogy valójában soha nem gondolta volna, hogy a Playboyban fog kikötni. 

Én csak egy egyszerű szörfös csaj vagyok, aki szeret lovagolni 

- mondta az újságnak Brook Power.

A magyar topmodell, Mihalik Enikő még tavaly lett Miss December, és rá is lehetett szavazni, de végül nem ő nyerte a megtisztelő díjat. 

Az amerikai Playboy legfrissebb számát itt már le is lehet tölteni. 

via US Magazine