Egy hónappal ezelőtt megszületett a modell és színész csodálatos gyermeke,  Lea de Seine Shayk Cooper. A gólyával karöltve euforikus boldogság költözött a páros otthonába.

Egyik ismerősük szerint, Shayk egyszerre izgatott és nagyon törődő anyuka, illetve úgy érzi minden, amit csinál nagyon természetes és magától értetődő.

A Victoria's Secret modellje persze nem hazudtolhatja meg magát, az anyaság ugyan prioritást élvez, de közben az edzések sem maradhatnak el. Nagyon figyel, hogy kerülje a zsíros ételeket, és napi szinten folytat kardió edzéseket ismert fitneszguruk és Cooper trénerének segítségével. Egyébként az edzések jól mehetnek, nem is látszik rajta, hogy pár hete még terhes volt. 

A színész pedig (szüpríz) fülig beleesett a kislányukba.  Bár most éppen forgat, minden szabadidejét a családjával tölti. 

Hogy mikor kaphatunk betekintést a csemete életébe, kérdéses, ugyanis a forrás szerint vesztegzár alatt tartják. Kizárólag a rokonok és a barátok láthatják, persze ők is csak szigorú felügyelet mellett. 

via Eonline