A TMZ dokumentumokkal is alá tudja támasztani a hírt, hogy az ex-Spice Girl Melanie Brownt beperelte a dadus, bizonyos Lorraine Gilles, amiért az énekesnő azt híreszteli róla, hogy vele csalta meg a férje, Stephen Belafonte, de olyannyira, hogy szerinte a titkos kapcsolatukból gyermek is fogant. Az állítólagos majdnemutódot ráadásul a volt férj kérésére el is kellett vetetnie Gilles-nek - legalábbis ezeket állítja Mel B.  

Az rejtély, hogy honnan ilyen jólértesült Gilles teherbe esésével kapcsolatban, mindenesetre egészen biztos minden egyes kijelentésében. Ahogy abban is, hogy Gilles és Belafonte pénzt loptak tőle, az meg már csak hab a tortán, hogy a férj annak idején különböző nőkkel kényszerítette az énekesnőt szexuális kapcsolatra, az aktusokat videóra vette, majd a felvételekkel zsarolta őt. További sérelmeket hirtelen nem tudunk felsorakoztatni, de talán Mel B-nek ennyi is elég mostanában ahhoz, hogy az ügyvédjével konzultáljon rendszeresen.  

Gilles azonban az egészet tagadja úgy, ahogy van, szerinte szemen szedett hazugság Brown minden állítása, úgyhogy nem tehetett mást, mint hogy bepereli őt, feltételezhetően rágalmazásért. Biztos a dolgában, azt állítja ugyanis, hogy számos képes bizonyíték áll rendelkezésére, amivel hatni tud a bírákra. 

Az egész ügylet különlegessége, hogy Amerikában nem sok helyen engedélyezik, hogy egy válással kapcsolatos perben egy harmadik fél a bírósági iratokban feltüntetett, rá vonatkozó kijelentések miatt perelje a válófélben lévők bármely tagját, Kaliforniában azonban ez is lehetséges. 

Forrás: TMZ