Nehéz eldönteni, hogy a jól megkomponált RTL Spike-os show kedvéért történt vagy tényleg a puszta rögvalóság, amit VV Soma és Pumped Gabo művelt. Megbotránkoztatásról szó sincs, csak annyi történt, hogy elmentek Bécsbe, mert el kellett adni a BMW-t, és mivel azzal a kocsival mentek, amitől sikeresen meg is szabadultak, ezért Budapestre már vonattal kellett visszamenniük. Eddig nem egy extrém sztori, ugye, csak történt az, hogy Győrnél leszálltak, mert nem volt már Pestre csatlakozás.

Na, itt mentek be a srácok egy nyilvános WC-be, hogy felfrissítsék magukat. Meg is tette élénkítő hatását a kis arc- és hónaljmosás, meg a wc-papírral való törölközés. Ezek után pedig az eddig látottakkal teljesen összeegyeztethetetlenül kivettek egy szobát, amihez rendes fürdő is tartozott. Az egészben semmi következetesség nincs, ellenben vicces. 

Talán érdemes elgondolkodni a látottakon és azon, amit Pumped Gabo mondott a Velvetnek adott interjúban, hogy rengeteg fiatal él úgy, mint ő, és ezen nem kellene annyira meglepődni. Tényleg? 

Akit érdekli az ilyesmi, az hétfőn elmerenghet ezen a proliparádénak tűnő Pempedékat nézve.