Azt gondoltuk, csodaszámba megy Jennifer Lawrence-et egy olyan klubban látni, ahol az emberek isznak és szórakoznak egyszerre, de most kellett megtudnunk, hogy ebben semmi rendkívüli nincs. Hiába büszkélkedtünk el vele, hogy a színésznő a budapesti Vittulában járt, amivel még egy magyar zenekar klipjébe is bekerült, Ausztriában ugyanis sokkal nagyobbat durrantott a jelenlétével. 

A Vörös veréb című filmjét forgatta az országban, de egyik este (április 27-én) az átlagosnál látványosabban sikerült kieresztenie a gőzt. Egy Beverly Hills Club nevezetű helyre tért be, a szemtanúk szerint egy nővel, két férfival és a testőrével. Olyan 11 óra lehetett, amikor gondolt egyet, és

nekiállt összevissza pörgölődni az egyik sztriptízrúdon, ahonnan hat lóval se lehetett volna leráncigálni. 

Ezt a helyszínen szórakozó személyek osztották meg a Radar Online-nal, akik így az erről készült felvételt is a kezükbe kapták. A videón látható, hogy nem mindig sikerül úgy a performansz, ahogy a szakmabelieknek szokott, mindenesetre mindent megtett a siker érdekében. 

Pénzzel csapkodta a fenekét, térden csúszott a színpadon, ahonnan a legtöbb jelenlévő férfira kacsingatni kezdett. 

Egyiküket meg is puszilta, aztán egy idő után a blúz is lekerült, és egy szál melltartó-nadrág kombóban vonaglott tovább, legalábbis ezt állítják azok, akik ott voltak.

Szürreális volt. Az egyik pillanatban fogta magát, felemelt némi pénzt, amit a színpadra dobtak, és elkezdte magát ütlegelni vele

- mondta az egyik jelenlévő a lapnak, aztán így folytatta:

Végig nagyon vad volt, de láthatóan pazarul szórakozott. Aztán egyszer csak megpróbált egy klasszikus sztrippermozdulatot előadni, de véletlenül levágódott a padlóra, ami annyira fájdalmas lehetett, hogy elsírta magát. Egy férfi felsegítette, ő pedig az asztalon átmászva ment vissza a barátaihoz. 

Jennifer Lawrence ma kora este reagált a történtekre egy, a saját Facebook-oldalára írt posztban, amelyben azt írja, hogy az egyik legjobb barátja szülinapi buliját ünnepelték, ő pedig egy pillanatra nem foglalkozott azzal, hogy ki láthatja, csak simán jól akarta magát érezni.

Nem fogok bocsánatot kérni semmiért, iszonyat jót buliztunk azon az éjszakán. Ja, és az nem egy melltartó rajtam, hanem egy Alexander Wang top, és nem fogok hazudni: szerintem baromi jól táncoltam. Még ha az izomzatom nem is alkalmas rá.

Forrás: Radar Online