Talán nem fog A-NAGY-IDŐJÓS-HÁBORÚKÉNT bevonulni a történelembe Onyutha Judit és Gaál Noémia összefeszülése, de azért most megy egy kis titánok harca a két meteorológus között. Ahogy arról mi is beszámoltunk, Gaál az ATV-hez igazolt, Onyutha helyére, ezzel kapcsolatban pedig utóbbi azt nyilatkozta, ez már a második alkalom, hogy kollégája miatt rúgják ki. Gaál közben az Ázsia expressz forgatásán volt, így erre a vádra csak most, a Borsban tudott reagálni.

"Nem akarok Judit fejével gondolkodni. A távozásomat a TV2-től sem így terveztem, a belépésemet sem az ATV-hez. De az biztos, nem volt közöm ahhoz, hogy elküldték. (...) Azért én arra is emlékszem, amikor Barta Szilvi, Németh Lajos, Judit és én dolgoztunk a TV2-nél, és engem küldtek el. Fél év után hívtak vissza, amikor Szilvi másik kereskedelmi csatornához szerződött. Sosem tettem keresztbe sem neki, sem másnak. Sosem mondtam olyat, hogy „gyerekek, nekem kell ez a munka, rúgjatok ki valakit”! Ilyen nem volt" - mondta a lapnak az ATV új időjárás-jelentője.

  • Eközben Fásy Ádám pedig alig tudja összeszámolni, hány mulatós tehetséget indított el a pályán. A zenész a Borssal beszélgetett a műsoráról és felidézte, ki mindenki kezdte nála. "Nemrég elkezdtük archiválni az adásokat, ekkor derült ki, hogy 490 fellépő járt már a műsoromban. Elképesztő szám, alig hittünk a nejemmel a szemünknek! Emlékszem, például Mága Zoli, Bódi Guszti, Nótár Mary, Jolly, Havasi Balázs, Kökény Attila és Kasza Tibi első televíziós felvétele is nálam történt" - nosztalgiázott Fásy.
  • De hogy ne csak a munkáról legyen szó, a Blikk arról ír, hogy Hódi Pamelának Törökországban egy jövendőmondó megjósolta, hogy lesz még gyermeke, sőt fia fog születni! Úgy tűnik, ezek a török nyaralások már csak ilyen időutazósak a magyar celebek számára, hiszen Erdélyi Mónika is a napokban mesélte el, hogy egy ilyen nyaraláson kukkantott bele az előző életébe.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gaál Noémi reagált Onyutha Judit vádjára - hírek dzsúsz mellé

Emellett Hódi Pamela jósoltatott magának, Fásy Ádám meg mindenkit felfedezett.

14 · Jun 11, 2017 08:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments