Dévényi Tibor a Harley-Davidson Open Road Festen adott koncertet hétvégén Alsóörsön, ami pazarul sikerült, egészen addig, amíg váratlanul fel nem csendült Kis Grofo A nézését meg a járását című dalkölteménye. Állítólag, miután Dévényi Tibor levonult a színpadról, egy frissen elvált, vagyonát vesztett technikus tette be ezt a számot, amelynek az első mondata az, hogy szegény vagyok. A motorosfesztivál résztvevői ettől annyira lehangolódtak, hogy kitört a balhé, többen meg is dobálták Dévényit, bár utóbbi momentumra a szervezők nem emlékeznek. A szomorú élethelyzetről a Blikk számolt be.

Egy megosztó személyiség vagyok, sokan szeretik a zenémet, sokan nem, és ez így van rendjén. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy ilyen előfordulhat manapság egy fesztiválon – még ha valós dobálózás nem is történt –, ha mást nem, legalább Tibi bácsi korát és múltját tisztelniük kellett volna. Nem viselkedtek úriemberhez méltóan ezek az emberek

 - mondta el a lapnak kis Grofó. 

Haladjunk tovább, és jöjjünk rá, hogy mivel verték át Szorcsik Viktóriát! 

A Bors azt állítja, hogy az RTL Klub műsorvezetőjét egy meg nem nevezett vidéki városba hívták még februárban, azzal a céllal, hogy egy X-Faktorhoz hasonló tehetségkutató műsorvezetője legyen. Elvállalta, aztán közölték vele, hogy nem tudnak neki fizetni, aztán arra jutottak, hogy mégis tudnak, sőt, Mohamed Fatimával is leszerződtek. Szorcsik Viktória hosszú ideig úgy hitte, hogy június végén utazik a helyszínre, de mégsem volt rá szükség.

Május 26-án ismét felhívott a szervező férfi, mondván, ülésezett a városvezetés, és az sült ki belőle, hogy valamelyik helyi főnök „babájának” kell majd vezetnie a műsort, különben nem adnak rá támogatást, és leállítják az egészet. Gusztustalan!

- mondta a műsorvezető a Borsnak

Na de mi történik Friderikusz Sándor körül? 

A lap azon spekulál, hogy mekkora az esélye Friderikusz Sándor TV2-höz való visszatérésének. Saját információjukra hivatkozva azt írják, hogy a műsorvezető már olyannyira hajlik arra, hogy újra munkát vállaljon a tévénél, hogy már az Összezárva Friderikusszal című műsor díszletét is építeni kezdték. A TV2 nem foglalt állást a kérdésben, mindenesetre igen meglepő fordulat lenne, ha legutóbbi kifakadása után Friderikusz újra náluk dolgozna.

Végül:

Hosszú Katinka a monacói Mare Nostrum-on egy arany- és két bronzérmet szerzett. Az úszónő és férje, Shane Tusup a verseny után gálavacsorára mentek, ahol II. Albert monacói herceggel fotózkodtak, így.