A meleg lassan mindenen eluralkodik, ilyenkor érdemes egy hűtött helységben, valami frissítő folyadékkal a közelben olvasgatni.

  • A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és a modell a VOLT fesztiválon töltötte együtt az időt a Blikk információi szerit. Mindketten a Petőfi Zenei Díj átadójára érkeztek, hogy különböző díjakat adjanak át. A páros a VIP-részlegen töltötte együtt az időt és látszatra nagyon élvezték egymás társaságát. A lap szerette volna őket megkérdezni a dologról, de nem kívántak nyilatkozni.
  • Czippán Anett, a FEM3 műsorvezetője újra babát vár, méghozzá kisfiút. A műsorvezetőnőt nagyon meglepte a hír, amit élő adásban jelentett be. 

Nagyon váratlanul ért, hogy fiam lesz ismét, még mondtam is az orvosnak, hogy nézze meg még egyszer, hátha tévedett. (...) Teljesen más tüneteim voltak, mint Olivérrel. Akkor nem voltak rosszullétek, hányinger, emellett más volt a megérzésem, de nagyon örülök, hogy fiam lesz.

- mondta el a Blikknek Czippán.

Röviden:

  • Nyolc kategóriában adták át a Petőfi Zenei Díjakat a VOLT Fesztiválon, amelyből a Halott Pénz hármat is behúzott. Ők lettek az év együttese, elnyerték az év videóklipje díjat, valamint Marsalkó Dávidot választották az év férfi előadójának.