Mielőtt a saját szemével is meggyőződik arról, hogy a portugál futball-válogatott csapatkapitánya mennyire odavan a családjáért, megmutatjuk, hogy mostanában Lewis Hamiltonból is előtörtek az apai ösztönök. A Forma1-es pilóta ugyanis megállás nélkül posztolja a képeket keresztfiáról. Legutóbb például ezt itt:

#godson ❤️❤️❤️

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés,

Cuki babás fotó után jöjjön még több kicsi gyerek. Múlt héten derült ki, hogy Cristiano Ronaldónak tényleg ikrei születtek - a hírek szerint - egy béranyától, a focista ugyanis jelenleg boldog párkapcsolatban él. Ronaldo akkor egész egyszerűen posztolt egy fotót a két csecsemőről. Ezúttal továbbment, és a kompozícióba bevette harmadik gyerekét is, aki 2010-ben született, igaz azt hivatalosan a mai napig nem tudni, kitől.

Blessed

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Mindeközben Mihalik Enikő stílusos fotóval ünnepli Amerikában július 4-ét, azaz a Függetlenség napját. 

Happy Birthday America! 😘 @wmag @inezandvinoodh #Happy4thOfJuly🇺🇸

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

És amíg a magyar modell amerikai zászlókat aggat magára, a magyar filmügyi kormánybiztos Amerikába emigrált neje esküvői ruha uszályokat. Vajna Tímea - leánykori nevén Palácsik Tímea - 2013-ban, 30 évesen ment hozzá az akkor 69 éves Andy Vajnához, és azóta is hihetetlenül boldogok. Igaz, gyakorlatilag együtt sem élnek.

Nosztalgiáztam 🤗 #oscardelarenta

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

De a lelkük között legalább akkora az összhang, mint mostanában Demcsák Zsuzsában, aki láthatóan odavan, ha napraforgók között fotózzák. A műsorvezető ősztől az ATV-n vezeti majd az Egyenes beszéd című műsort, de előtte egy kicsit a TV2-höz is elmegy pénzt keresni, közben pedig a magyarországi vizes VB-n is akad feladata. 

Földvár felé félúton😀😀😀

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,