A napot lapszemlénkkel indítjuk, tartson velünk! Kezdjük a sort Steiner Kristóffal, aki annyira berágott, hogy kiszállt a saját bizniszéből.

Steiner Kristóf Konyhája névvel, többedmagával üzemeltet egy streetfood kiszbuszt, amely vegán ételeket árul. Legalábbis ezt gondolta, de kiderült, hogy nagyon nem így van. 

Ismerőseimtől értesültem, hogy vegáncsoportokban azt taglalják, hogy csirkét árul a Kristóf Konyhája kisbusz. Ránéztem az udvar oldalára, és nem hittem a szememnek! Elindult egy új bisztró a buszban csirkeraguval és társaival, vegánopciókkal! A Food Truck Udvar tábláján továbbra is kinn van a nevem, az udvar Facebook-oldalának borítóképén továbbra is Kristóf Konyhája várja a vegánokat. Mondanom sem kell, hogy ettől a ponttól sem a buszhoz, sem az udvarhoz, sem a projekten dolgozó üzletemberekhez nincs semmi közöm – azon kívül, hogy sok sikert kívánok nekik, és búcsút intek

 - nyilatkozta a Borsnak

Pápai Joci

Az Eurovíziós Dalfesztiválon is fellépett énekes az első helyen áll a Youtube hallgatottsági listáján, már ami a magyar viszonylatokat illeti. A Blikk szerint öt év kellett ahhoz, hogy Majka Belehalok című számát megelőzze egy másik, ami végül az Origo lett. A dalt naponta kb. 196 ezren hallgatják meg (vagy egy valaki, de az ennyiszer). 

Sebestyén Balázs

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, hogy a műsorvezető ideiglenes végzés alapján nem használhatja a Reggeli Show elnevezést és a műsor logóját sem, mert nagyon hasonló a ClassFM védjegyoltalom alatt álló Morning Show elnevezéséhez. Sebestyén a következőképp reagált az élethelyzetre: 

Breaking News: Májkell MekkMogyoró fontolóra vette, hogy perbe hívja a Rádió 1 lemezlovasát Cookyt, a "Cooky Show" cím jogtalan használata miatt. Úgy gondolja, hogy a Mogyoró túl közel van a Kukihoz... és ez tarthatatlan (!) A francia DJ nyilatkozott az ügyben és a műsort átkereszteli Délutáni Reggeli Show-ra!

Pintér Tibor

A napokban volt a Zorro című musical bemutatója a Nemzeti Lovasszínházban, amelyben a színész is fellépett. Az előadás viszont alakulhatott volna egy fokkal jobban is, és kevésbé úgy, mint egy 1920-as évekbeli burleszkfilm: gyakorlatilag, aki élt és mozgott, balesetet szenvedett rajta vagy még előtte.

Először az egyik táncos lánynak fordult ki a válla egy esés után, majd egy banditát alakító kollégám borult a lóval. Az egyik jelenet próbája közben, amikor egy égő asztalon kell átugratni a lóval, én is buktam, mert szegény ló megbotlott az asztalban. Napokig sajgott mindenem. Ráadásul a technikusunk is leesett a létráról, neki is kiment a válla

- mondta el a színész a Blikknek

Baukó Éva

Szintén a Blikk szúrta ki, hogy Baukó Éva pazar idegenvezető lenne, ha úgy hozná a szükség, mert alighanem a turistáknak is így mutatná meg a kilátást a Citadelláról.

 Kulcsár Edina

 

Kulcsár Edina és édesanyja a Hot! magazinnak nyilatkozott. Az interjú fő csapásiránya Kulcsár gyerekkora volt, és az, hogy akkoriban sem volt követelőző vagy szófogadatlan. A cikkből kiderült, hogy Edina édesanyja, Krisztina előbb el tudná képzelni, hogy neki legyen még egy gyereke, mint azt, hogy a lányának, mert a szemében Edina még mindig az ő pici lánya. Anyja megjegyzésén a volt szépségkirálynő remekül szórakozott, azt mondta,

Vicces lenne, ha egyszerre lennénk kismamák! 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kulcsár Edina anyukája jobban el tudja képzelni, hogy ő szüljön, mint a lánya

Sebestyén Balázs reagált a tegnapi hírekre, Steiner Kristóf pedig berágott.

6 · Jul 06, 2017 08:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments