Mai Instahíradónkban nem teszünk mást, mint magyar celebnőket mutogatunk, akik az elmúlt napokban bebizonyították, hogy jól néznek ki lenge öltözetben, vagy majdnem lengében. Ne várjon értekezést a galaxisok keletkezéséről, ez most nyilvánvalóan nem az a poszt lesz, de az ön szórakoztatására szánjuk a következőket. 

Horváth Éva a legvisszafogottabb mind közül, szóval van mire felkészülnie. Egyébként értjük mi, hogy a babakocsi látványa meglágyítja a szívet, de azért nem minden nő ül ilyen pózban, ilyen eltúlzottan rövid ruhaneműben egy padon, akkor sem, ha épp gyereket sétáltat. 

Csak csajosan 😂😜 #mommytobe#babyboy#momlife#momandson#momtobe#kristof#dress @euphoriashop.hu 👠 @kazarhungary

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Kontrasztként azért megmutatjuk, hogy néz ki a majdnem újszülött Kristóf lába, miután elhagyta a félpár zokniját. 

Na de menjünk tovább, és nézzük meg, mit művelt Kulcsár Edina pasija öt nappal ezelőtt. Hát, ezt. Biztos nagyon éhes volt. 

😜 Szép és vidám estét! 😜🙊 @csut.i #goodnight #mylove #goodmood

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Most pedig jöjjön a lényeg 1, azaz Sarka Kata, aki szintén arra próbálta helyezni a hangsúlyt ma délután, hogy milyen jó dolog a családi strandolás, de ne mondja nekünk, hogy tud másra nézni, mint a... betontömbre ott a medence partján. Na ugye. Nekünk se megy.

#summertime #mykids #familyday #today

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Végül itt van Vajna Tímea, aki ilyen testtartással közlekedett a tengerben spontán. Reméljük, nem lumbágója van, csak késztetést érzett arra, hogy szexiskedjen egyet. Ahogy általában.

🏝#summer #bikini #vacation #ocean #maldives #storm

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Egy ilyen, tegnapi poszttal búcsúzunk, ami a tengernek még szórakoztatóbb lehetett, mint önnek. 

#summer #summervibes 🐾🏝#beach #ocean

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ja, és ha ennyi nem lenne elég, egy olvasónk felhívta rá a figyelmünket, hogy a mindenhez értő üzletasszony egy Los Angeles-i forgatáson is jelen volt pár órával ezelőtt, amit ez a Facebook-poszt bizonyít. Hogy mi forgatódott éppen, azt egyelőre rejtély övezi. 

 Mára ennyi, viszlát!