Még 2017 februárjában indult a sztori, hogy a színész rácsodálkozott, kicsit kiapadt a családi kincstár. Ez már a válása kimondása után volt, ami "csak" 7 millió dollárjába fájt.

A lényeg, hogy Depp lopással vádolta pénzügyi menedzserét, szerinte ugyanis 28 milliót gombolt le róla, totál indokolatlanul. A másik oldalról nézve a sztori úgy hangzik, hogy Deppnek nem kéne csodálkoznia, hogy eltűnt a pénze, mert finoman szólva is túlköltekezte magát. Például

  • 75 millió dolláros többletett fizetett azért, hogy megvegyen, kipofozzon és bebútorozzon 14 rezidenciát;
  • havi 30 ezer dollárt költött borokra;
  • de 3 millió dollárt szánt egy különleges ágyúra, hogy azzal szórhassa, azaz lőhesse szét Hunter S. Thompson hamvait.

Júniusban már volt fejlemény az ügyben. Közel 109 oldalnyi dokumentumból kiderült egy-két dolog. Depp és a menedzselésével foglalkozó cég, a TMG között zajló levelezések elég jó bizonyítékok arra, hogy a pénzügyeit kezelő cég többször is figyelmeztette a színészt, hogy túlzásba viszi a költekezést.

Most pedig ott tartunk, hogy a bíróság leszögezte:

Johnny Depp eszetlen pénzszórása teljesen irreleváns az ügyben, hogy a színészt, a pénzügyi tanácsadói meglopták-e vagy sem.

Ebben a döntésben az a zseniális, hogy mind a két fél győzelemnek tudja tekinteni. Depp úgyvédje azt mondta, hogy ez egy jó nap a színésznek, mert a bíróságon kiderült, hogy a TMG nem terelheti el a figyelmet a per konkrét tárgyáról.

Viszont a TMG is egyértelmű sikernek könyveli el a dolgot, mert szerintük azzal, hogy irrelevánsnak mondták Depp költekezéseit, az azt jelenti, hogy jó nyomon járnak, így a jövőben is azon lesznek, hogy rávilágítsanak a színész őrült költekezési szokásaira.

Ön szerint?

(Perez Hilton)