41 évesen vetett véget az életének a Linkin Park énekese, Chester Bennington. A zenész egy magánlakásban akasztotta fel magát, csütörtök reggel találtak rá. A halálának híre pedig nemcsak az egész világot érte teljesen váratlanul, hanem a közvetlen környezetét is.

A Daily Mail információi szerint ugyanis Bennington családja és barátai meg voltak győződve arról, hogy a férfi - aki évekig küzdött drog- és alkoholproblémákkal - jelenleg jól van. Bár azt az énekes egyik ismerőse elismerte, hogy azt követően, hogy közeli barátja a Sound Garden énekese, Chris Cornell májusban felakasztotta magát, Bennington nem volt teljesen önmaga. Ám az informátor azt is hozzátette, hogy ennek ellenére senkinek nem fordult meg a fejében, hogy Bennington is öngyilkosságot követne el.

Úgy tűnt az élete sínen van és most egy jó időszaka van. Tragikus, ami történt. Nincsenek rá szavak

- nyilatkozta a zenész egyik barátja.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A Linkin Park énekesének öngyilkossága sokkolta a családját és barátait

A környezetében azt hitték, hogy minden rendben van vele és jól érzi magát a bőrében.

70 · Jul 21, 2017 08:31am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments