Már azt is mindenki megszokta, hogy a modell mostanában minimális hajjal a fején él, ahogy azt is, hogy olykor riadalmat okoz a megjelenése, és nem csak a rövid frizurája miatt. De persze azt sem illik elfelejteni, hogy ha kell, olyan szexi grillrács lesz belőle, mint senkiből a Földön.

Cara Delevingne karrierje az utóbbi hónapokban egyre csak ível felfelé, és már nem csupán szempillaspirállal a kezében táncikál a reklámokban, hanem színésznőként is sikeres. Nem az első, de jelenleg a legjobban promózott filmje a Velarian, az ezer bolygó városa, ami miatt már több európai város premierjén is felvonult (leginkább Rihannával, aki szintén szerepet kapott benne). Ebben a moziban Delevingne a főszereplő, és annyira keményen helyt állt a forgatások alatt, hogy olykor a kaszkadőrök életét is veszélyeztette

Nem is a sci-firől van most szó, bár közvetve mégis, ugyanis a színésznő a filmben elhangzó I Feel Everything című számban énekel, amiből nyilván videóklip is készült. Nézze, hallgassa, és meg fog lepődni, milyen jó hangja van. Ja, és stílusosan három különböző parókában mórikálja magát végig. A lényeg tehát, hogy Cara Delevingne láthatóan mindenhez ért. Mindenhez is.

Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Cara Delevingne már nem csak modellként és színésznőként virít nagyot

Kiderült, hogy egyszerűen mindenhez ért. Mindenhez IS.

8 · Jul 28, 2017 02:47pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments