Jó reggelt, ez itt a reggeli hírösszefoglaló.

A Blikk írja, hogy Gáspár Győző apja, idősebb Gáspár Győző egymillió forintot ajánlott fel annak, aki bebizonyítja, hogy a fiai bűnösek. Ennek oka, hogy az ifjabbat, illetve Gáspár Zsoltot azzal gyanúsítják, hogy külföldről behozott luxusautókkal kereskedtek, és nem fizettek utána adót.

Egymillió forintot adok annak készpénzben, aki elém áll, és bebizonyítja, hogy a fiaim megszegték a törvényt. Az én gyerekeim nem bűnözők, harcolok az igazukért. [...] Kíváncsi leszek, hogy mégis ki jelentkezik majd, hogy tőlünk vett autót, de ha elhozza a forgalmi engedélyt és az adásvételi szerződést, és a mi nevünk lesz rajta, akkor az meg is érdemli ezt a pénzt

– mondta a kedves papa, de a lap riportere sajnos nem kérdezett rá, hogy a rendőrségnek is odaadja-e a kérdéses összeget a fiai ellen indított eljárás végén. Az sem derült ki, mekkora esélyt lát arra, hogy valaki előáll ilyesmivel, nem is tartva attól, hogy maga is bajba kerülhet. Ifjabb Gáspár Győző mindenesetre most újra a temetkezési üzletágban dolgozik, ahol korábbi munkaadója újra ajánlatot adott neki. 

Ugyancsak a Blikkben olvassuk, hogy Schobert Norbert lánya, Schobert Lara egy potenciális tinisztár az apja szerint, és már milliókat kereshetne, ha érdekelné az ilyesmi. De nem. A musical.ly-oldalára töltöget fel videókat, és ez állítólag olyan jól megy neki, hogy kétszázezer követője van, és megkeresték azzal is, hogy népszerűsítsen az oldalán egy ifjúsági filmet. „Mások is jelentkeztek már, hogy működjön együtt velük. Lara egy potenciális tinisztár, szép, gyönyörűen énekel, sportol, akár havi sok millióit is kereshetne, ha én lennék a menedzsere, de őt nem érdekli az üzleti élet. És ez így is van rendjén, élvezze a gyerekkorát”– mondta Schobert Norbert a lapnak. Meg ok más egyebet is, betelefonálói kérdésekre, tessék, nézzék meg.

A Bors pedig arról tudósít ma reggel kajánul, hogy VV Cristofel most éppen a testépítésben véli megtalálni a képességeinek megfelelő boldogulás lehetőségét, és már túl is van élete első versenyén, ahol a tizenegy fős mezőnyből hetedikként végzett. Pedig négy hónapig minden nap három órát gyúrt, és csak húst evett zöldséggel, vagy krumplival. Szerinte nem is ez volt a langyos eredmény oka, hanem

a pózokat nem tudtam megtanulni, mert az edzőm lebetegedett, és nem tu­dott jelen lenni. Ha a pózokat tudtam volna, akkor talán benne lennék az első hatban. [...] hiszek a hírnevemben és magamban, úgyhogy azt gondolom, hogy hosszú távon ebből profitálhatok. Bízom benne, hogy minden a régi lesz, végre visszatérhetek.

Hogy a hírneve alatt azt érti, szerepelt a Való Világban, de gyorsan kiszórták, vagy hogy aztán verte a barátnőjét, vagy hogy aztán hiába próbálkozott popsztárként, esetleg, hogy biztonsági őrként dolgozik, nem derült ki. Igazából azt sem nagyon tudjuk, hova kíván visszatérni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Győző apja egymilliót ajánl annak, aki bizonyítja, hogy a fiai bűnösek

Reméljük, adott esetben a rendőrséget is megtámogatja ennyivel. Hírek kávé mellé.

12 · Aug 10, 2017 08:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments