Jó reggelt,

kezdjük is mai lapszemlénket a címszereplővel! 

Hajós András hivatalos Facebook-oldalán írta meg tegnap este, hogy úgy döntött, nem zsűrizik többé a Sztárban sztár című TV2-es műsorban. Azt mondja, mindenkinek sok sikert kíván, és a kollégák mellett azért egy kicsit hiányozni fog neki a siker, pénz és csillogás, amelyekért mostantól máshol dolgozik meg - ezért pedig szerencsésnek is érzi magát. 

„Az igazsághoz hozzátartozik, hogy (hallomásom szerint) a csatorna felsőbb irányítói részéről fenntartások lehetnek a személyemet illetően, így az utóbbi időben már egy mindannyiunk számára méltatlan pávatáncba kezdtünk belecsúszni, hogy ki akarja jobban és ki tesz úgy, mintha ő akarná, ha a másik hajlandó úgy tenni, mintha jobban akarná... Köszönöm azoknak, akik házon belül harcoltak értem, de ennek így nincs értelme, ennél én büszkébb vagyok, kelljek a tehetségemért, nehogy már perzsáztatni* kelljen, úgyhogy akkor hagyjuk, legyen békesség, mindenki dolgozzon hite szerint”

- írja Hajós. A teljes posztot itt olvashatja

Erdei Zsoltot

a sürgősségire kellett szállítani kedd este, írja a Blikk. Még mielőtt túlaggódá magát, a boxoló azóta jól van, és hazamehetett. Az orvosok arra gyanakodnak, hogy vesehomok távozott a szervezetéből, és ez okozta a kellemetlen tüneteket, amelyek miatt egy éjszakára benn is tartották. „Alig bírtam megmozdulni, szinte levegőt sem kaptam. Hangosan sóhajtoztam, jajgattam” - mondta el az esetről. 

Zalatnay Saroltáról és lányáról, Nikiről

szintén a Blikk írt nagyon izgalmasat. Arról van szó a cikkben, hogy a lány Angliában él együtt barátnőjével, egy jamaicai származású énekesnővel, Alexszel. Mivel szerelmi viszonyban állnak egymással, ezért Zalatnay joggal szeretné meglátogatni őket, de eddig nem volt rá ideje, annyira elfoglalt. Majd talán szeptemberben. 

Galambos Lajos

szavaiból kiérződik, hogy nem tartja túl elegánsnak Szabó Kimmel Tamás kirohanását Kis Grófo ellen, azaz, hogy a zenéjét értékelhetetlen szemétnek nevezte. Galambos szerint ez méltatlan párbaj, lévén, Kis Grófo azért nem olyan felkészült zeneelméletből, mint más zenészek a szakmában. Ezt a Borsnak mondta el. 

Radics Gigi

új frizurát csináltatott, írja a Blikk. Az új annyiban új, hogy világosabb, amire azért volt szükség, hogy (most figyeljen!) fiatalosítsanak egy kicsit az amúgy is csak 21 éves énekesnő külsején. Szerinte ez sikerült is. Akkor jó.  

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hajós András nem folytatja a Sztárban sztárt

Egy elég kemény levélben foglalta össze az okokat.

11 · Aug 25, 2017 08:32am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments