Nagyjából másfél évvel ezelőtt, amikor a svéd Zsófia hercegné és Károly Fülöp herceg első gyereküket, Alexandert (vagy ha úgy tetszik: Sándort) várták, kifigyeltük, mennyire csodás párost alkotnak ők ketten. 

Akkor még az is benne volt a pakliban, hogy metaforikusan, mégis letaszítják a trónról a britek Katalinját és Vilmosát - de sajnos azon kívül, hogy szépek, ritkán hallunk felőlük. Az utolsó két alkalommal is csak azért írtunk róluk, mert kiderült, hogy Alexandert 2016 áprilisára várják, majd azért, mert a hercegné ismét teherbe esett.  

Ne legyenek illúziói, most is hasonló témában keressük önt, közölni szeretnénk ugyanis a jó hírt, hogy azóta meg is született az új családtag. Augusztus 31-én történt a megható pillanat, egész pontosan délelőtt fél 12-kor. Mindenki jól van és boldog, a baba neme és neve azonban egyelőre nem ismert. Legalábbis számunkra, ők azért biztos tudják mindkettőt. 

Jó hír, hogy amint bővülnek az ismereteink, szólni fogunk, így máris többször írhatunk a svéd hercegi párról, mint az elmúlt, nyugodtabb időszakban. Ők ketten egyébként még 2010-ben, egy étteremben ismerkedtek meg egymással, az esküvőt pedig 5 évvel később, vagyis 2015-ben tartották meg Stockholmban, június 13-án. 

Forrás: US Magazine

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megszületett Károly Fülöp herceg és Zsófia hercegné második gyereke

De egyelőre elég nagy a rejtélyeskedés az események mögött.

1 · Sep 01, 2017 02:09pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments