A napokban volt vezető hír a TMZ-n, hogy Kevin Hart egy elég komoly, millió dolláros zsarolási ügy áldozata lett. Egy nő azzal fenyegette a színész-humoristát, hogy nyilvánosságra hoz egy szexvideót, amin ő szerepel. Állítólag fel is került a netre három felvétel, az egyiken az látszik, hogy Hart egy sztriptízbárban összemelegedik egy nővel, a második felvétel egy szobában játszódik, de nagyon sötét és senki sem felismerhető rajta, míg a harmadikon, szintén a szobában felvett videón homályosan, de kivehető, hogy a színész egy nőt kéjesen harapdál.

Kevin Hart házasember, felsége pont terhes, illetve több gyereke is van. Nyilvánosan bocsánatot is kért a szexvideó, illetve a megcsalás miatt. Azóta már elmentek együtt ebédelni, látszólag nincs akkora botrány ebből a családon belül, mint a médiában. 

De miért érdekes ez, és hogy jön ide Mihalik Enikő?

Kevin Hart feleségét Eniko Parrish-nek hívják. A hír hallatán pedig többen is részvétüket fejezték ki a megcsalt terhes asszony felé. Itt jön a csavar.

Az online részvétnyilvánítás során elég sokan használták az @eniko taget, hogy biztosan célba érjen az üzenet. Az instagramon pedig a magyar modell, Mihalik Enikő van így jelen. Ő meg is kapta az üzeneteket. Elege is lett belőle, így jelezte, hogy bár köszöni szépen, de őt nem kell sajnálni, őt nem csalta meg Kevin Hart. 

(TMZ + Mihalik Enikő Instagram Storyja)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ezért hiszi most azt a fél világ, hogy Mihalik Enikőt megcsalta a pasija

Sokan hitték azt, hogy a Kevin Hart-ügy kapcsán a megfelelő Enikőhöz jut majd el az együttérzésüket kifejező üzenet. Tévedtek.

4 · Sep 20, 2017 11:22am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments