Kristina Cohen színésznő egy Facebook-posztban jelentette be, hogy három évvel ezelőtt nemi erőszak áldozata lett, és megnevezte az elkövetőt is:  a Gossip Girl Chuck-jaként híressé vált Ed Westwick.

Elmondása szerint akkori barátja, egy producer társaságában ment a színész lakására, 2014-ben, hogy egy készülő projektről egyeztessenek, amikor Westwick azt javasolta, szexeljenek hármasban. Ezt visszautasították, a ő pedig fáradtságra hivatkozva távozni készült. Viszont a producer nem akarta, hogy kellemetlenül érjen véget az est, és azt mondta, hogy még húsz percet maradnak, azalatt mindent tisztázni tud Westwickkel, persze csak munkaügyben. A színész pedig azt javasolta a színésznőnek, hogy dőljön le a vendégszobában, így is tett. Ezután arra ébredt, hogy a színész rajta fekszik, és tiltakozása, illetve kiszabadulási kísérletei ellenére megerőszakolta.

A producer engem hibáztatott, azt mondta, aktív résztvevője voltam [az eseményeknek]. Azt mondta, erről senkinek sem beszélhetek, mert Ed majd rám küldi az embereit, tönkretesz, és örökre búcsút mondhatok a színészi karrieremnek. Azt mondta, esélytelen, hogy azzal haknizzak, "Ed megerőszakolt", mert én nem akarok "olyan lány lenni".

Most viszont feljelentést tett, azért, mert erőt merített mások történeteiből. Westwick az Instagramon reagált a hírekre: annyit írt, hogy nem ismeri Cohent, és soha nem erőszakoskodott nővel.

(Jezebel)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nemi erőszakkal vádolják a Gossip Girl egyik szereplőjét

A Chuck Bass-t alakító Ed Westwickről egy színésznő mondta, hogy három évvel ezelőtt megerőszakolta. A színész tagad.

11 · Nov 08, 2017 11:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments