Janet Jackson nem csinál titkot abból, hogy már többször keresett fel plasztikai sebészt. Először 16 éves korában került sor szépészeti beavatkozásra, mikor az orrát csináltatta meg, erről pedig egy 2006-os interjúban így beszélt:

Megcsináltatnám-e újra az orrom? Nem tudom. Sok olyan nőt láttam, akiknél nagyon elrontották. De ezt csak most mondom, kérdezz majd meg 20 év múlva újra.

Nos, ugyan nem telt el azóta még az a két évtized, úgy tűnik már most tudjuk, hogy igen a válasz a kérdésre, hogy azóta feküdt-e sebészkés alá az orrával. És talán nem is egyszer. Legfrissebb vörös szőnyeges megjelenésén ugyanis nagyon ráijesztett a rajongóira azzal, hogy látványosan keskenyebb orral mutatkozott, ami kísértetiesen hasonlít elhunyt bátyjáéra, Michael Jacksonéra. Íme:

Összehasonlításnak itt van egy hat évvel ezelőtti fotó is az énekesnőről, mikor már egy bevallott orrműtéten túl volt:

A képeket a Page Six gyorsan meg is mutatta egy plasztikai sebésznek, hogy véleményezze, az orvos pedig ezt nyilatkozta: 

Úgy látom, hogy az orr kicsit összeesett az orrlyukak pedig visszahúzódtak. Ez annak lehet a következménye, hogy a sok orvosi beavatkozás károsította az orrban található porcokat.

Az énekesnő egyelőre nem kommentálta az arcberendezésének változásait.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Valami nagyon nem stimmel Janet Jackson orrával

A plasztikai sebész szerint sem megnyugtató a testrész látványa.

4 · Nov 14, 2017 09:55am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments