A Blikk írta meg, hogy VV Fanni napok óta nem adott magáról életjelet, majd amikor anyukája felment a lakására, a lámpák égve voltak, de a lányt nem találták.

A Való Világ egykori szereplője a rendőrség honlapjára is felkerült, ami szerint november 20-án tűnt el. A Blikk azt írja, hogy VV Fanni szülei pontosan az előbb említett idő óta nem érték el semmilyen módon lányukat, így 48 óra elteltével hivatalosan is bejelentették az eltűnését. Amikor a szülők és Fanni egyik barátnője elmentek az egykori realityszereplő lakására, akkor azt látták, hogy ég a villany, valamint a kutyák is otthon vannak. Utóbbi már csak azért is volt szokatlan, mert Fanni, ha két órára ment el otthonról, akkor is vitte magával a kutyáit.

Az édesanya elmesélte, hogy lánya összebarátkozott egy idősebb nővel, aki szervezett is neki egy floridai munkát. Ott viszont összeveszett a férfival, akinek dolgozott, és hazajött. Fanni barátnője azt mondta a Blikknek, hogy tudja, hogy november 20-án este ezzel a bizonyos új, idősebb barátnővel találkozott, mire kedden már ki volt kapcsolva a mobilja, amikor hívta. Attól tart, hogy Fannit prostitúcióra kényszerítik valahol.

Más

Vágó Piros felmondott a Sláger Fm-nél. A rádiós műsorvezető a Borsnak megerősítette a hírt, illetve annyiban részletezte döntését, hogy

Történtek változások. Már nyár végén éreztem, hogy nekem ez így nem jó. Hosszú folyamat volt, amikor elérkeztem a végére, meghoztam ezt a döntést. Búcsút mondok ennek az egésznek.

Eközben...

Berki Krisztián a Blikknek adott interjújában a következőket mondta:

 Kiderült, hogy az a személyiség, amit Európában mutatok, az a világ bármelyik más pontján működik, pedig ott nem volt mobiltelefonom, pénzem, kapcsolataim, a hírnevemet sem ismerte senki. Már korábban is éreztem ezt a fajta biztonságérzetet, például amikor hónapokig Amerikában éltem, és ott is tudtam érvényesülni, de hogy Ázsiában is sikerült venni az akadályokat, az még jobban ráerősített erre.

De beszélt arról is, hogy Vujity Tvrtko és Ambrus Attila miként, milyen hangnemben és stílusban beszélgettek az ATV reggeli műsorában. Sőt, állást is foglalt a nagy kérdésben, hogy a viszkis hős-e vagy sem. (Szerinte az.)