A Bors ma éjszaka megjelent cikkéből az derül ki, hogy sikerült telefonon utolérniük az eltűnés miatt körözött VV Fannit. A cikk a beszélgetés szövegét nem tartalmazza, ennyi információval viszont kiegészíti azt, amit eddig is tudni lehetett:

A lány információink szerint jelenleg Hessen tartományban, Rüsselsheimben tartózkodik. Olyan telefonszolgáltatót használ, amit a Németországban dolgozó magyarok többsége.

A beszélgetésről készült hangfelvételt megmutatták VV Fanni édesanyjának, aki először azt hitte, hogy az nem is a lánya hangja. Az asszony ezen kívül arról beszélt, hogy őt is zaklatta valaki telefonon keresztül, újságírónak adva ki magát, valamint hogy a szülők mennyire kétségbe vannak esve lányuk eltűnésétől, amitől az a benyomása alakul ki az embernek, hogy ezzel a telefonhívással nem igazán oldódott meg egyelőre semmi.

Szintén ma éjszaka, de valamivel korábban a Blikk pedig azt írta ebben az ügyben, hogy a 24 éves, egykori realityszereplőt többen is fenyegették korábban, egyvalakit már előzetes letartóztatásba helyeztek az üggyel kapcsolatban. Eltűnése előtt VV FAnni SIM-kártyákat ragasztott a szekrénye hátuljára, a papírjait, pénzét és a kuncsaftok címét és a randik időpontját tartalmazó noteszét pedig elásta a kertben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az eltűnt VV Fanni felvette a telefont

Az egykori reality-játékos valóban Németországban van, de nem úgy tűnik, hogy most bármi is megoldódott volna.

0 · Nov 28, 2017 07:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments