A kellemes ünnep örömére fogadja tőlünk szeretettel Instahíradónk karácsonyi különkiadását, amelyben arról kaphat tisztább képet, hogy amíg ön a bejglitől megfáradt testtel vonszolja át magát a karácsonyfa bal aljától a jobbig, addig a magyar celebek micsoda áhítattal ünnepelnek. 

Összeállításunkat rögvest a legáhítatosabb hírességgel kezdjük, aki nyilvánvalóan nem lehet más, mint Berki Krisztián. A visszafogott híresség tegnap az esztergomi bazilika éjféli miséjén mutatta meg igazi, végtelenül átszellemült arcát, ami ez: 

  

Haladjunk tovább szépen, és nézzük meg, mindeközben hogy ünnepelt Horváth Éva a már nem annyira újszülött kisfiával, Kristóffal. A fotó azért tűnik ennyire spontánnak, mert a Best magazin hasábjaira készült, vélhetően még az ünnep előtt. A celebasszony eszerint már jó ideje a karácsony bűvöletében él. 

Christmas is here🎄👶🏻❤️🎁#wishyouamerrychristmas#merrychristmas#ourfirstchristmas#mybabyboy#kristof#photo#bestmagazin

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Tóth Vera és Tóth Gabi egész máshogy ünnepeltek, kijelenthetjük, hogy pont azzal töltötték a szentestét, amivel az emberek általában szokták: eltúlzott mennyiségű étel elfogyasztásával. 

Kajaaaa😍🎄 #family #friends

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Kulcsár Edina kétségtelenül a visszafogott, sarokban ünneplős típus, amit mi sem bizonyít jobban, mint az alábbi fotográfia.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!! 🤗🎁🎄👼🏻 #merrychristmas

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Szabó Zsófi karácsonyi hangulatát a kisfia dobja fel leginkább, ami elég érthető reakció így a szülése után pár héttel. Mielőtt összezavarodna, amit lát, az nem a kisded arca, hanem feltehetően egy plüssmedvéé.

❤️🎄 #nowords #firstchristmas #family

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Sáfrány Aleska Emese művészi fotóval köszöntötte a rajongóit az Instán. Bizakodunk, hogy a kutya nem csúcsdíszként készült funkcionálni, csak közelebbről meg akarta tekinteni a fát. 

#karácsony #merrychristmas #🎄

Sáfrány Emese aka Aleska💎 (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Sarka Kata megható képet osztott meg, amelyen jól látható, amint a gyerekei és a kutyái körében ücsörög a fa előtt. A fotó elkészültét követően azonban váratlan fordulat állt be az idillben, amikor kislánya, Noémi megunta a lábbal járást, ezért inkább a kezén közlekedve haladt tova. 

 Ügyes! 

Eközben az üzletasszony volt férje, Hajdú Péter a karácsonyfáját tárta a világ elé, amellyel nem minden kommentelő volt teljes mértékig megelégedve. Egyikük így nyilatkozott a témában: 

Boldog Karit Neked is Péter! A fa lehetne azért szebb..

Ön szerint is lehetne szebb?

Vajna Tímea sok ajándékot kapott karácsonyra, amit, ha esetleg nem vett volna észre, úgy próbált érzékeltetni a világgal, hogy megkérdezte, hova tűnt a macskája. 

Where is the 😺? #merrychristmas

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Segítsen megtalálni Vajna Tímeának azt a szegény párát!

Végül pedig tekintse meg Kasza Tibor nem mindennapi köszöntőjét, amelyet a Parlament árnyékából tárt a nagyközönség elé sok szeretettel. Felkészítjük: egy karácsonyi dalt fog hallani olyan látványos mimikájú és hangterjedelmű előadásban, mintha egy Crystal-koncerten lenne az Arénában. Élvezze! 

Ezek után már tényleg alig várjuk a szilveszteri fotókat! 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Segítsen Vajna Tímeának eligazodni az ajándékai között!

Tartson velünk Instahíradónk karácsonyi különkiadásában!

0 · Dec 25, 2017 01:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments