Meghan Markle élete nem mindennapi fordulatot vett akkor, amikor Harry herceg eljegyezte őt. Amint kitűzték az esküvő időpontját, egyre több újság kezdett cikkezni arról, hogy a színésznőnek milyen változásokra kell számítania, ha szeretne beilleszkedni a királyi családba. Mivel a palotában bizonyos dolgokat nem néznek jó szemmel, ezért Markle-nak sok mindenről le kell mondania, így például soha többé nem dolgozhat színésznőként, nem monopolyzhat, és nem is ülhet le bárhova.

Az esküvőjét viszont szeretné a maga elképzelései szerint megszervez(tet)ni (már amennyire ez lehetséges), így egy fontos tradícióval mégis kénytelen lesz szembemenni. Ragaszkodik hozzá ugyanis, hogy  

a május 18-án tartandó esküvőjén az apukája helyett az anyukája, Doria Ragland kísérje őt az oltárhoz.

Az ok nem teljesen egyértelmű, a külföldi sajtó szerint csupán csak arról van szó, hogy Markle különösen jó viszonyt ápol a mamájával, aki eddig számos eseményre elkísérte őt, így a reflektorfényhez is alighanem hozzászokott már. Édesapja, Thomas Markle azonban mindig is kerülte a feltűnést, mivel – ahogy a színésznő édesanyja fogalmaz – elég visszahúzódó személyiség. Ennek ellenére egy hónappal ezelőtt még lelkesen nyilatkozta a Daily Mirrornak, hogy nagyon szeretné a lányát végigkísérni a Szent György-kápolna folyosóján, most viszont, úgy fest, mégsem lesz belőle semmi.

Nem tudható biztosan, de a családi döntés mögött húzódhat esetleg az is, hogy Harry herceg igencsak beletaposott Thomas Markle lelkivilágába a BBC Radio4-nek adott, múltheti interjújával. Beszámolt arról, hogy milyen remek hangulatban teltek az ünnepek, és hogy a családja igazán boldogan fogadta a menyasszonyát karácsonykor. 

Azt hiszem, a miénk az egyik legnagyobb család, amit ismerek, noha tudom, hogy minden család összetett a maga nemében. [Meghan] nagyszerű munkát végzett, bejutott ide, és azt hiszem, ez egy olyan család, amilyen sose adatott meg neki. 

Meghan Markle féltestvére, Thomas Markle Jr. az interjút követően reflektált a hallottakra. Azt mondta, hogy Harry herceg kijelentése eléggé sokkolta őt és az apját is, aki azóta meglehetősen össze van zavarodva. Rávilágított, hogy Meghannek csodás családja van, aminek tagjai mindig, minden fontosabb ünnepet együtt töltöttek még akkor is, ha éppen távol éltek egymástól. 

„Olyan közel állunk egymáshoz, amennyire csak lehetséges. Nyilvánvaló, hogy van családja, és mindig is kiváltságos helyzetben volt. Megkapott mindent, amire csak vágyott. ”

Apánk iszonyatosan meg fog bántódni ezen. Egész életében, teljes erejével azon dolgozott, hogy mindent megadjon a lányának, amitől sikeres lesz, és odajuthat, ahol jelenleg is van 

– tette hozzá Thomas Markle Jr. 

Forrás: E-Online

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Harry herceg rendesen beletaposott Meghan Markle apjának a lelkébe

Biztos nem akarattal tette, de azért sikerült. A menyasszony közben szokatlan kívánsággal állt elő az esküvőjét illetően.

22 · Jan 07, 2018 11:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments