A Bors meggyőződéssel állítja: Bódi Sylvi és Szete Vajk tényleg egy párt alkotnak. A szörfös-modellt és a színész-rendezőt a lap egyik olvasója egy közértben látta. Le is fotózta őket gyorsan (jár a 15 ezer forint!) és mivel beszámolója szerint éppen látványosan és hangosan veszekedtek, így a viszonyról is le tudott vonni néhány következtetést.

Elég lármás patáliát csaptak, úgy viselkedtek, mint egy házaspár. A mirelitpult előtt állt a bál, az akciós termékeknél. Azon vitáztak hangosan, hogy az olcsóbb fagyasztott ételt vagy a drágábbat vegyék-e meg. Amikor felismertem őket, teljesen ledöbbentem, nem gondoltam volna, hogy ilyen rosszul állnak anyagilag. Ekkor már mindenki rájuk figyelt.

„Sylvi megfogott egy koktélparadicsomot, és valamin megint összeszólalkoztak, Sylvi lehajította az egyik polcra, le is repült a doboz teteje. Aztán visszament érte, a pénztárnál már azzal állt sorba. Bár parázs volt a hangulat, nekem mégis az volt a határozott benyomásom, hogy a viszonyuk több, mint baráti, ugyanis Vajk Kicsimnek szólította Sylvit”

- mesélte Dénes, az informátor.

És még néhány említésre méltó hír a kedd reggeli lapokból:

  • Szintén a Borsból értesültünk arról, hogy lánykérésbe keveredett Kálloy Molnár Péter, azaz az egyik előadása végén megengedte az egy nézőnek, hogy a taps során felmenjen a színpadra és megkérje a barátnője kezét. A lány igent mondott.
  • A Blikk arról ír, hogy folytatódik Győzike NAV-botránya. Az új fejezetben az adóhatóság egyik osztályvezetője perelte be a énekes-valóságshow-hőst, mert Győzike név szerint nyilatkozott róla és megjegyzéseket is tett rá.
  • És a Blikknek hála azt is megtudtunk, hogy török nemzeti hős lett Luxusfeleség Bogi, aki jelenleg filmet forgat Törökországban. A forgatás során posztolt egy közös fotót egy katonával, a képre pedig - elmondása szerint - egész Törökország felkapta a fejét és hősként tekintentek rá.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bors: tényleg együtt van Bódi Sylvi és Szente Vajk

A lap egyik olvasója látta a pár egy közértben, ahol nemcsak lefényképezte őket, de alaposan meg is figyelte, milyen viszonyban vannak.

28 · Jan 30, 2018 07:39am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments