Bár Zámbó Jimmy özvegye feldúltan távozott a férje életét feldolgozó musicalről és minket is kellőképpen traumatizált az előadás, Pintér Tibor szerint bombasiker (sic!) az által írt-rendezett-főszerepelt darab.

Azt hiszem, az mindent elmond, hogy a premiert 20 perces álló tapsvihar követte. Természetes, hogy vannak negatív hangok, hiszen maga Jimmy figurája is megosztó volt. Már a kezdetektől tudtam, hogy nem lesz egyszerű darab, ahogy azt is, hogy ha elkészül, akkor bombasikerré válik

- nyilatkozta Tenya a Blikknek és azt is elmondta, hosszas turnéra indul a darabbal.

Miközben Pintér Tibor a sikerben fürdőzik, Tolvai Reni puffog. Legalábbis a Bors beszámolója szerint, a lap ugyanis arról ír, hogy miután Schell Judit éles kritikával illette a produkcióját A Dalban, Tolvai közzétett egy videót a színésznőről és kommentben ezt írta hozzá: „Ha „fuck me” van akkor „fuck you back” (azaz, ha én baszódjak meg, akkor te is). Rejtélyes módon azóta az egész bejegyzés eltűnt.

Cooky pedig bevallotta! Na, de mit? Kérdezhetnénk a Blikktől , de szerencsére még mielőtt feltennénk a kérdést már meg is válaszolják: nem merte elvágni a köldökzsinórt gyermeke születésekor. Cooky egyébként Kevinről ez alkalommal a Kiskegyednek beszélt és elmondta, bár végig bent volt a szülésnél és fogta szerelme kezét, a köldökzsinórt mégsem merte elvágni, mert félt attól, hogy nehogy megsértse a babát. Hát, így. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pintér Tibor szerint bombasiker a Jimmy-musical - hírek zöld tea mellé

Ezen kívül pedig még kiderül a lapszemlénkből, hogy min akadt ki Tolvai Reni és mit vallott be Cooky. Őrület lesz!

25 · Feb 06, 2018 07:50am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments