A CNN-nek nyilatkozott 8 nő, hogy mindannyian szexuális zaklatás áldozatai, és nem mást neveztek meg, mint Morgan Freemant. Állításuk szerint a színész több film forgatásán illetve a filmjeihez kötődő eseményeken zaklatta őket.

 Folyton megjegyzéseket tett a külsőnkre. Megtanultuk, hogy ha látogatóba jön hozzánk, nem szabad olyan ruhákat viselnünk, amelyekben esetleg látszódhat a mellünk vagy a fenekünk

- mondta az egyik áldozat.

Az egyik eset nem is olyan rég történt. Egy fiatal produkciós asszisztens a tavaly mozikba került Vén rókákon dolgozott, és Freeman hónapokon át, napi szinten, zaklatta őt. A színész rendszeresen tett megjegyzéseket az alakjára vagy a ruházatára, a derekát fogdosta, sőt, egy alkalommal pedig a szoknyáját is fellibbentette, hogy megnézze, van-e rajta bugyi. 

Eddig azért nem szólaltak meg az ügyben az érintettek, mert féltették a munkájukat. A fenti esetben is egy produkciós asszisztensről van szót, akit minden bizonnyal előbb cseréltek volna le, mint magát a film húzónevét.

Morgan Freeman reagált az ellene felhozott vádakra. Lényegében nem erősítette meg a leírtakat, de bocsánatot kért, ha esetleg kellemetlen helyzetbe hozott volna bárkit is a viselkedésével.

Ez úgy látszik, hogy kevésnek bizonyul már a szakma számára is, ugyanis a Screen Actors Guild még januárban Életműdíjat adott a színésznek, amit a mostani hírek ismeretében lehet, hogy megfosztják ettől az elismeréstől.  Az biztos, hogy átgondolják, hogy így jogosan ítélték-e oda a díjat.

Ami biztos, hogy Freeman narrátorként szerepelt volna egy induló kampányban, de a cég így már nem kér a színész hangjából.

(TMZ)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
8 nő szexuális zaklatással vádolja Morgan Freemant

A színész bocsánatot kért, ha esetleg bárkit kellemetlen helyzetbe hozott volna.

24 · May 25, 2018 11:25am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments