Tegnap beszámoltunk róla, hogy Kim Kardashiant annyira megérintette egy  61 éves dédnagymamának, Alice Marie Johnsonnak a története, aki már 21 éve ül börtönben kábítószeres bűncselekmény miatt, hogy felvette a kapcsolatot Ivanka Trumppal, majd elérte, hogy személyesen beszélhessen erről és úgy általában a börtönreformról az Egyesült Államok elnökével, Donald Trumppal. 

Kardashian célja az volt, hogy megmentse az asszonyt az életfogytiglani börtönbüntetéstől. A beszélgetésen már tegnap óta túl vannak, a realityceleb pedig azonnal be is számolt annak eredményességéről a Twitteren.

Szeretnék köszönetet mondani Trump elnöknek, hogy időt szakított rám. Reménykedünk benne, hogy az elnök úr megkegyelmez Ms. Alice Marie Johnsonnak, akit életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek egyetlen, nem erőszakos kábítószeres bűncselekmény miatt. 

Optimistán tekintünk Ms. Johnson jövőjére, és mind, akik kedveljük őt, bizakodunk, hogy kap egy második esélyt az élettől. 

tweet alapján továbbra is teljesen bizonytalan az ügy kimenetele, alighanem Trump a konkrétumok megvitatása helyett inkább arra helyezte a hangsúlyt, hogy minél kellemetlenebb közös képet készíttessen Kim Kardashiannel. Utóbbi mindenesetre sikerült. 

(Just Jared)