Üdvözöljük szombat délelőtti lapszemlénkben, tartson velünk! 

Baukó Éva szakmaiatlannak tartja, hogy egyik tévécsatorna sem tart igényt a munkájára, ráadásul ennyi szereplés után, mondja, a civil életben sem tud magának állást találni. 

Legutóbb a TV2-nél 13 adásra volt szerződésem, vendégműsorvezető voltam, pedig úgy érzem, jól ment a dolog. Ám úgy tűnik, 2018-ban már nem alkalmaznak tovább, és sajnos az RTL Klubnál is ez lesz a helyzet

- panaszolta el bánatát a Blikknek a Való Világ egykori szereplője. 

Pedig mindkét csatornánál letettem valamit az asztalra.

Anyukám is mondta, nem érti ezt a távolságtartást, csinos vagyok, leszámoltam a függőségekkel, és nagy a szám, ha kell, van bennem lehetőség. Pitizni azonban nem fogok egyetlen szerkesztőnél sem. Lehet engem nem kedvelni, de hogy nem alkalmaznak, az szakmaiatlanság. Több olyan műsor is van, amiben simán szerepelhetnék, de a csatornák mindig ugyanazokat a szereplőket koptatják, ahelyett hogy mernének újítani.

Baukó Éva kétségbeesésében még arra is vállalkozott, hogy a médián kívül próbáljon elhelyezkedni, ám azt mondja, hiába erőlködik, a sok szereplés miatt nem foglalkoztatják. 

Főleg, mert nem is tudnám magam fodrászként vagy műkörmösként elképzelni.

Más szakma meg ugye nincs, úgyhogy Baukó Éva jelenleg rendkívül nehéz helyzetben van. 

Hogy egy kicsit fellélegezhessünk ezek után, nézzünk körül, mit írnak még a lapok!

  • Szabó Zsófinak felerősödtek a terhessége előtt diagnosztizált inzulinrezisztencia tünetei, de egészségesen akar táplálkozni, hogy elmúljon, és születhessen még egy gyereke a hat hónapos Mendel mellé. (Bors)
  • Várkonyi Andrea nem akar hozzámenni Bochkor Gáborhoz, hiába van már egy tizenéves lányuk, Nóra. Mivel már volt férjnél, nem akarja megismételni, számára ez egyáltalán nem fontos, és az esküvő is túl nagy hercehurca lenne. (Bors)
  • Erdélyi Mónika összegyúrt egy 17 kilós óriásslime-ot. Ha gőze sincs, hogy az miajóisten, kattintson ide, megtudja. (444)
  • Sok pénztől (sőt, egyenesen TÍZMILLIÓKTÓL) eshet el Hosszú Katinka azzal, hogy jelenleg nem működik a Facebook-oldala. A Bors szerint ezzel követőket veszíthet, és a hirdetők is el fogják hagyni. Nyilván. 
  • Eltűnt Dévényi Tibor ujjlenyomata, ami az útlevélkészítés folyamata közben derült ki. Persze az is lehet, hogy sose volt neki, de mivel nem kísérte figyelemmel az ujjbegyeit, nem tud biztos információval szolgálni a kérdéses üggyel kapcsolatban, csak annyit tud, hogy így végre elmehet mackósnak (?) vagy betörőnek. Oké. (Bors)