A válófélben lévő Pély Barna és Galambos Dorina közel tizenöt évig élt abban a 133 négyzetméteres, II. kerületi lakásban, amelytől most meg kívánnak válni, írja a Blikk. Az ingatlant 102,3 millió forintért árulják a neten, ami a mai ingatlanárakat tekintve viszonylag reálisnak tűnik, de olcsónak semmiképp. 

A társasháznak nagy belső kertje van, csendes nyugodt környezetben. Kényelmes, praktikusan kialakított otthon,nagycsaládosoknak, de irodának is kiváló, valamint bérbeadásra is ideális, jó hozammal. Tömegközlekedés, bevásárlás szempontjából a fekvése tökéletes. Széll Kálmán tér, Mammut Bevásárlóközpont, Millenáris Park könnyen elérhető. Olyan érdeklődők figyelmébe ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretik a város közelségét, de mégis a nappaliból kilépve zöld kertben vannak. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, várom megtisztelő érdeklődését!

- írják az oldalon.

A lap felidézte egyébként a pillanatot, amikor annak idején Pély Barna főzött a Hal a tortán című műsorban, és végigmutogatta a lakását. Akkor azt mondta, nem zavarja, hogy ez egyik fal csak ablakokból áll, amelyeken még az űrből is belátni. 

Úgy gondoltuk, ha már mindenki nézni akarja, akkor tessék, itt a nagy lehetőség

- mondta akkor. 

Tekintsünk még körbe a magyar celebvilágban! 

  •  Csobot Adél és Istenes Bence egy fotót posztoltak a játszótérről, tehát kikövetkeztethető, hogy a műsorvezető közel 50 nap után hazajött a Survivor forgatásáról. 
  • Az egykori kickbox- és bokszvilágbajnok Csábi Bettinát
    folytatólagosan elkövetett adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Férjének, bizonyos K. Istvánnak négy év hat hónapot kell leülnie. (Bors)
  • Jolly nevetős reakciójellel mutatott érdeklődést Majka, Curtis és Pápai Joci közös szerzeménye, a 2018-as Volt Fesztivál himnusza iránt a Facebookon. Curtis erre félnótásnak nevezte őt, Majka pedig, aki olcsónak és gagyinak aposztrofálta a szerinte parókás Jolly zenéjét, azt tanácsolta neki kifinomultan, hogy keresse meg a férfiasságát a lába között. Jolly minderre értetlenkedett egy keveset, szerinte ugyanis elég furcsa, hogy Majkáéknak arra van idejük, hogy árgus szemekkel figyeljék a reakciójeleket az oldalon, és ha kihívná őket egy zenei párbajra, alighanem alulmaradnának benne. A Bors megkérdezte Majkát, hogy mit szólna egy ilyen párbajhoz, amire ekképp felelt: „Fosok Jolly fejére”.